AK Therapies - Θεραπευτικό Μασάζ

Editors Picks

Τρίτη 16 Σεπτεμβρίου 2014

Συνεργασία της Nasa με την Virgin Galactic στον τομέα της Διαστημικής Έρευνας


Η NASA και η Virgin Galactic, το ιδιωτικό χρηματοδοτούμενο διαστημικό πρόγραμμα εντόπισαν  δώδεκα ωφέλιμα φορτία βάση της πρωτοποριακής έρευνας που θα μπορούν να ίπτανται σε χώρο επί του σκάφους.
Κάθε ένα από αυτά τα ωφέλιμα φορτία επελέγησαν από τη NASA μέσω του προγράμματος ευκαιρίες πτήσης για τη διεξαγωγή έρευνας κατά τη διάρκεια του συνεδρίου του διαστημικού περιβάλλον μικροβαρύτητας.
Αυτή η πτήση θα είναι η πρώτη του είδους του για την Virgin Galactic. Η Ιδιωτική εταιρία είναι ευρέως γνωστή για την πρωτοποριακή δυνατότητα των επανδρωμένων διαστημικών πτήσεων, αλλά μια άλλη βασική λειτουργία θα να επιτρέπει σε νέα έρευνα, προσφέροντας σε επιστήμονες, μηχανικούς, και εκπαιδευτικούς, θέσεις εργασίας και χώρο για έρευνα.
Τα δώδεκα ωφέλιμα φορτία είναι για να παρέχουν σημαντικές πληροφορίες και αυστηρά από τεχνική άποψη είναι θέματα που θα διερευνηθούν σε πανεπιστήμια παγκόσμια στον τομέα της Ακαδημαϊκής έρευνας. Τα θέματα περιλαμβάνουν βιολογική παρακολούθηση, σε τροχιά προωθητικού χώρου αποθήκευσης, καθώς και συστήματα ελέγχου της κυκλοφορίας του αέρα όπως απαιτείται από το πρόγραμμα ευκαιρίες πτήσης.

Επιμέλεια
Βαδράτσικας Χρήστος


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου