AK Therapies - Θεραπευτικό Μασάζ

Editors Picks

Παρασκευή 19 Σεπτεμβρίου 2014

Ταινίες και τηλεόραση Google Play


Για πληροφορίες σχετικά με τη διαθεσιμότητα αυτής της λειτουργίας στη συσκευή σας ή στη χώρα σας, ανατρέξτε στο άρθρο "Διαθεσιμότητα λειτουργιών".

Με την εφαρμογή Ταινίες και τηλεόραση Google Play μπορείτε να έχετε ταινίες και τηλεοπτικά προγράμματα του Google Play στο Google TV σας. Μόλις νοικιάσετε ή αγοράσετε τα αγαπημένα σας επεισόδια ή τις αγαπημένες σας ταινίες στο Play Store θα εμφανιστούν αμέσως στην εφαρμογή Ταινίες Play, έτοιμα για να ξεκινήσετε τη μετάδοση ροής.
Επίσης, μπορείτε να έχετε ροή περιεχομένου το οποίο αγοράσετε στο Google TV μέσω του Play Store στο τηλέφωνο Android ή το tablet σας.
Για να παρακολουθήσετε περιεχόμενο της ενότητας "Ταινίες ή τηλεόραση" το οποίο νοικιάσετε ή αγοράσατε από έναν άλλο λογαριασμό Google:
  1. Πατήστε Μενού. ενώ βρίσκεστε στην εφαρμογή Ταινίες και τηλεόραση.
  2. Επιλέξτε τα στοιχεία Λογαριασμός > Προσθήκη λογαριασμού.
  3. Μόλις προσθέσετε αυτόν το λογαριασμό, οι ταινίες και τηλεοπτικές εκπομπές που σχετίζονται με αυτόν θα εμφανιστούν στην εφαρμογή Ταινίες και τηλεόραση.
Μπορώ να νοικιάσω μια ταινία/τηλεοπτική εκπομπή από το tablet, το smartphone ή το πρόγραμμα περιήγησης Chrome και, στη συνέχεια, να την παρακολουθήσω στη συσκευή μου για το Google TV;
  • Ναι, οι ταινίες/τηλεοπτικές εκπομπές θα εμφανίζονται στην εφαρμογή Ταινίες Google Play εφόσον έχετε συνδεθεί με τον ίδιο λογαριασμό με τον οποίο αγοράσατε ή νοικιάσατε το περιεχόμενο. Αντίστοιχα, μπορείτε να νοικιάσετε ή να αγοράσετε ταινίες και τηλεοπτικές εκπομπές από τη συσκευή του Google TV και να τις παρακολουθήσετε σε άλλες συσκευές (με την προϋπόθεση ότι η περίοδος ενοικίασης δεν έχει λήξει).
Θα εξακολουθώ να μπορώ να παρακολουθώ ταινίες που έχω νοικιάσει από το Google Play/YouTube μέσω της εφαρμογής YouTube για το Google TV;
  • Ναι. Οι τηλεοπτικές εκπομπές και οι ταινίες που νοικιάζετε ή αγοράζετε στο YouTube είναι διαθέσιμες μέσω της εφαρμογής Ταινίες και τηλεόραση Google Play ενώ οι εκπομπές και οι ταινίες που νοικιάζετε ή αγοράζετε μέσω του Google Play είναι διαθέσιμες μέσω της εφαρμογής YouTube για το Google TV.
Πώς μπορώ να παρακολουθήσω το περιεχόμενο που έχω αγοράσει/νοικιάσει σε ποιότητα HD;
  • Απλά αγοράστε ή νοικιάστε την έκδοση HD της εκπομπής/ταινίας που σας ενδιαφέρει στο Play Store και η αναπαραγωγή σε HD θα είναι αυτόματα διαθέσιμη. Σημείωση: Δεν είναι όλες οι εκπομπές/ταινίες διαθέσιμες σε HD και δεν υποστηρίζουν όλες οι συσκευές ταινίες/εκπομπές HD.




0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου