AK Therapies - Θεραπευτικό Μασάζ

Editors Picks

Τρίτη 23 Σεπτεμβρίου 2014

Η Ευρωπαϊκή Ένωση πιέζει την Google


Ο Ευρωπαϊκή Επίτροπος ανταγωνισμού είπε ότι η Google θα αντιμετωπίσει κατηγορίες αν δεν βελτιώσει την πρότασή της για να διευθετήσει μια τετραετή αντιμονοπωλιακή πολιτική.
Σε μια ομιλία που δημοσιεύθηκε την Τρίτη, ο Joaquin Almunia είπε ότι καταγγελίες από ανταγωνιστές "μας έδωσαν νέα αποδεικτικά στοιχεία και ακλόνητα επιχειρήματα ενάντια σε διάφορες πτυχές για τις τελευταίες πολιτικές της Google”. Ο Επίτροπος πρόσθεσε ότι Google έχει ενημερωθεί για τις ανησυχίες της ΕΕ, και ότι οι ρυθμιστικές αρχές ανέμεναν την απάντησή της.

Επίμαχο θέμα είναι ο τρόπος με τον οποίο Google εμφανίζει τα αποτελέσματα από ανταγωνιστικές εταιρείες στις σελίδες της αναζήτησης. Η εταιρεία δημοσίευσε μια πρόταση διευθέτησης τον Φεβρουάριο, όπου υπόσχεται να εμφανίζει αποτελέσματα από τρεις ανταγωνιστές παράλληλα με τις δικές της υπηρεσίες, αν και έχει δεχθεί κριτική από τη Microsoft και άλλες εταιρείες. 
Νωρίτερα αυτό το μήνα, η Microsoft έστειλε τις δικές τις προτάσεις στις υπηρεσίες της Google, ενώ εταιρεία ταξιδίων ETTSA ισχυρίστηκε ότι η Google στάθηκε αφορμή να κερδίσουν περισσότερα από 400 εκατομμύρια δολάρια σε έσοδα από την πώληση σε συνδέσμους διαφημιζόμενων οι αντίπαλοι της.

Αυτούς τους ισχυρισμούς και η αυξημένη πίεση στον Αλμούνια, ο οποίος αρχικά εξέφρασε την ικανοποίησή του και υπερασπίστηκε την προσφορά της Google εν μέσω διαμαρτυριών από την επιτροπή ευρωπαϊκών ρυθμιστικών αρχών.

Επιμέλεια
Βαδράτσικας Χρήστος


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου