AK Therapies - Θεραπευτικό Μασάζ

Editors Picks

Τετάρτη 29 Μαρτίου 2023

Ποια είναι η εταιρεία Blackrock & η σχέση της με το Aladin που ελέγχει το παγκόσμιο χρήμα

By on 12:06 π.μ.

 



Η BlackRock είναι μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες επενδύσεων στον κόσμο και έχει την έδρα της στη Νέα Υόρκη. Η εταιρεία ιδρύθηκε το 1988 και αρχικά ονομαζόταν Blackstone Financial Management. Το 1992, η εταιρεία άλλαξε το όνομά της σε BlackRock και έγινε ανεξάρτητη εταιρεία. Από τότε, η BlackRock έχει εξελιχθεί σε μία από τις μεγαλύτερες και πιο επιτυχημένες εταιρείες επενδύσεων στον κόσμο.

Η BlackRock παρέχει χρηματοοικονομικές υπηρεσίες σε επενδυτές και θεσμικούς επενδυτές, όπως τράπεζες, ασφαλιστικές εταιρείες και συνταξιοδοτικά ταμεία. Η εταιρεία διαχειρίζεται περίπου $ 9 τρισεκατομμύρια σε πελάτες της ανά τον κόσμο και είναι ιδιαίτερα γνωστή για τους δείκτες της iShares, τους οποίους διαχειρίζεται.

Ποια η σχέση της Blackrock με το Aladin ;

Η σχέση της BlackRock με το Aladdin (Asset, Liability, Debt and Derivative Investment Network) είναι ότι το Aladdin είναι μία πλατφόρμα λογισμικού που αναπτύχθηκε από την BlackRock για να διαχειρίζεται τις επενδύσεις της εταιρείας και των πελατών της. Το Aladdin είναι μία ολοκληρωμένη πλατφόρμα διαχείρισης επενδύσεων που παρέχει λειτουργίες όπως η ανάλυση κινδύνου, η διαχείριση της συνολικής επένδυσης, η ανάλυση απόδοσης και η διαχείριση των αναλογιών ενεργητικού-υποχρεώσεων.

Η BlackRock έχει αναπτύξει το Aladdin για να διαχειρίζεται το πολύπλοκο χαρτοφυλάκιο επενδύσεων της εταιρείας, αλλά επίσης παρέχει την πλατφόρμα ως υπηρεσία σε άλλες εταιρείες και οργανισμούς. Το Aladdin χρησιμοποιείται από πολλές τράπεζες, ασφαλιστικές εταιρείες, συνταξιοδοτικά ταμεία και άλλους θεσμικούς επενδυτές για να διαχειρίζονται τα επενδυτικά τους χαρτοφυλάκια και να αναλύουν τον κίνδυνο και την απόδοση των επενδύσεων τους.








0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου