AK Therapies - Θεραπευτικό Μασάζ

Editors Picks

Τετάρτη 24 Σεπτεμβρίου 2014

Ερευνητές από το πανεπιστήμιο του Lancaster, ετοιμάζουν την επόμενη γενιά Ηλεκτρισμού.


Μηχανικοί από το Πανεπιστήμιο του Lancaster του Ηνωμένου Βασιλείου εργάζονται σε συνεργασία με μια εταιρεία για καθαρές τεχνολογίες αιχμής που θα μπορούσαν να σηκώσουν την ηλεκτροδότηση σε νοικοκυριά και επιχειρήσεις.


Πραγματογνώμονες ενέργειας και ερευνητές από το πανεπιστήμιο του Lancaster εξετάζουν λύσεις για μελλοντικές ενεργειακές ανάγκες του κόσμου - εργάζονται σε συνεργασία με την δύναμη της εταιρίας Ceres Power οδηγώντας σε χαμηλού κόστους παραγωγής ενέργειας. Η επόμενη γενιάς τεχνολογίας καυσίμων αφορά την συνδυασμένη παραγωγή θερμότητας και συστήματα ισχύος (micro-CHP). Η τεχνολογία καυσίμων της Ceres Power έχει τη δυνατότητα να μετασχηματίζει αέρια σε ηλεκτρισμό και θερμότητα στο σημείο χρήσης για σπίτια και επιχειρήσεις.

Τα πλεονεκτήματα, είναι ότι αποφεύγονται οι απώλειες ενέργειας από τους μεγάλους κεντρικούς σταθμούς παραγωγής ηλεκτρικού ρεύματος στα σπίτια - επομένως εξοικονόμηση χρημάτων των καταναλωτών, και η μείωση των εκπομπών CO2 και φυσικά η βελτίωση της ενεργειακής ασφάλειας.



Επιμέλεια

Βαδράτσικας Χρήστος


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου