AK Therapies - Θεραπευτικό Μασάζ

Editors Picks

Σάββατο 6 Σεπτεμβρίου 2014

Η Firefox αναβαθμίζει τον Mozilla


Καλά νέα για τους λάτρεις του Firefox. Το ίδρυμα Mozilla έχει εισαγάγει μια δέσμη  νέων χαρακτηριστικών γνωρισμάτων σε Firefox για να βελτιώσει την ασφάλεια του browser με την έναρξη του Firefox 32, τώρα είναι διαθέσιμο για Windows, Mac, Linux, και Android πλατφόρμες.

Η νέα έκδοση του Firefox θέλει το λογισμικό περιήγησης ακόμη πιο ανταγωνιστικό μεταξύ των άλλων. Η Firefox έκδοση 32 έχει μερικές βελτιώσεις αξιοσημείωτης ασφάλειας, συμπεριλαμβανομένης και ένα νέο χώρο προσωρινής αποθήκευσης HTTP μια διαδικτυακή άμυνα που θα βοηθήσει στην προστασία των χρηστών από επιθέσεις.

Όσον αφορά τα Android. Το νέο 32 Firefox για Android σάς δίνει τη δυνατότητα για εναλλαγή μεταξύ 55 γλωσσών, ανεξάρτητα από ποια γλώσσα χρήστη αρχικά να κατεβάσει το πρόγραμμα περιήγησης σε και από τις τοπικές ρυθμίσεις που υποστηρίζονται από τη συσκευή σας, χωρίς επανεκκίνηση της εφαρμογής. H Mozilla πρόσθεσε επίσης περισσότερες γλώσσες σε αυτή την έκδοση: Αρμενικά, Βασκικά, Ισλανδικά, Σκωτσέζικα και Ουαλικά.

Η τελευταία ενημέρωση σας επιτρέπει επίσης να εύκολα να καταργήσετε την ιστορία ξεφυλλίσματός σας στο τέλος της κάθε συνεδρίας πατώντας τη νέα επιλογή στο κάτω μέρος της σελίδας αρχική οθόνη το ιστορικό.

Επιμέλεια
Βαδράτσικας Χρήστος


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου