AK Therapies - Θεραπευτικό Μασάζ

Editors Picks

Τρίτη 23 Σεπτεμβρίου 2014

Assasins Creed Unity, διαθέσιμο για Xbox στις 13 Νοεμβρίου 2014 (προμο βιντεο)


Το σενάριο, όπως μας πληροφορεί το εν λόγω site, θα διεξάγεται στο Παρίσι του 18ου αιώνα κατά την διάρκεια της γαλλικής επανάστασης και με τον πρωταγωνιστή να ονομάζεται Arno.

Παρίσι, 1789. Η γαλλική επανάσταση μετέτρεψε τη μεγαλοπρεπή πόλη σε ένα μέρος όπου δεσπόζει ο τρόμος. Οι λιθόστρωτοι δρόμοι έχουν βαφτεί κόκκινοι με το αίμα των κοινών πολιτών που τόλμησαν να ξεσηκωθούν ενάντια στην τυραννική αριστοκρατία. Καθώς το έθνος βρίσκεται σε κατάσταση εμφύλιου σπαραγμού, ένας νεαρός άνδρας με το όνομα Arno θα ξεκινήσει ένα απίστευτο ταξίδι για να αποκαλύψει τις πραγματικές δυνάμεις που κρύβονται πίσω από την Επανάσταση. Η αναζήτησή του θα τον εμπλέξει σε έναν αδυσώπητο αγώνα για την τύχη του έθνους και θα τον μεταμορφώσει σε έναν αληθινό Master Assassin.
Tο Assassin’s Creed Unity, παρουσιάζει την εξέλιξη της επιτυχημένης σειράς στην επόμενη γενιά με τη δύναμη μιας νέας μηχανής παιχνιδιών. Από την κατάληψη της Βαστίλης μέχρι την εκτέλεση του Βασιλιά Λουδοβίκου ΙΣΤ', ζήστε στη Γαλλική Επανάσταση και βοηθήστε το λαό της Γαλλίας να χαράξει ένα νέο πεπρωμένο.
To co-op είναι ένα από τα πιο σημαντικά νέα στοιχεία του Assassin's Creed Unity. Το παιχνίδι περιλαμβάνει διάφορα είδη συνεργατικών αποστολών, όπως για παράδειγμα οι ληστείες στις οποίες πρέπει να κλέψετε αντικείμενα χωρίς να γίνετε αντιληπτοί. Δείτε παρακάτω μια co-op ληστεία στο Assassin's Creed Unity
Αυτή η έκδοση θα αφορά τα PS4 και Xbox One, ενώ θα υπάρξει κι ένα δεύτερο Assassin's Creed, με κωδική ονομασία Comet, που αναμένεται για PS3 και Xbox 360. Αμφότερες οι δύο εκδόσεις αναμένεται να αναπτυχθούν και για PC, ενώ για το Wii U δεν έχει ακουστεί ακόμη κάτι, παρότι τα δύο τελευταία Assassin's Creed είχαν κάνει την εμφάνισή τους στην κονσόλα της Nintendo.






Επιμέλεια
Βαδράτσικας Χρήστος



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου