AK Therapies - Θεραπευτικό Μασάζ

Editors Picks

Τρίτη 9 Σεπτεμβρίου 2014

Το Φορητό tablet της Google, το Nexus 7


Με μια οθόνη 7 ιντσών και μπαταρία που διαρκεί όλη την ημέρα, το Nexus 7 είναι η ιδανική συντροφιά στις μετακινήσεις σας.
Χάρη στο χώρο αποθήκευσης έως 32 GB και τη δυνατότητα προσθήκης δεδομένων κινητής τηλεφωνίας, μπορείτε να πάρετε μαζί σας περισσότερο από το αγαπημένο σας περιεχόμενο στο Google Play, όπου κι αν βρίσκεστε.

Με δεδομένα κινητής τηλεφωνίας και 32 GB αποθηκευτικού χώρου και μπορείτε να πάρτε μαζί σας το αγαπημένο σας περιεχόμενο, ακόμη και όταν δεν βρίσκεστε κοντά σε δίκτυο Wi-Fi.
Με χώρο αποθήκευσης έως 32 GB και δυνατότητα σύνδεσης σε δίκτυα δεδομένων κινητής τηλεφωνίας Η λειτουργία του Nexus 7 είναι πλέον δυνατή σε περισσότερους από 200 παρόχους GSM σε όλο τον κόσμο.
Κατασκευάζεται από την ASUS και διαθέτει τετραπύρηνο επεξεργαστή NVIDIA® Tegra® 3, κάτι που σημαίνει ότι τα πάντα γίνονται ταχύτερα. Η φόρτωση των σελίδων γίνεται γρήγορα, η λειτουργία των παιχνιδιών είναι ομαλή και άμεση και η εκτέλεση πολλών εφαρμογών εξαιρετικά εύκολη. Η κατοχυρωμένη σχεδίαση 4-PLUS-1™ σάς δίνει ισχύ επεξεργασίας όταν τη χρειάζεστε και εξοικονομεί ισχύ από την μπαταρία όταν δεν την χρειάζεστε.

Επιμέλεια
Βαδράτσικας Χρήστος



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου