AK Therapies - Θεραπευτικό Μασάζ

Editors Picks

Τρίτη 13 Μαΐου 2014

Η Google αλλάζει το Gmail



Το γνωστό σε όλους Gmail σε λίγο καιρό μπορεί να μην μοιάζει με αυτό που όλοι έχουμε συνηθίσει . Η Google προσέλαβε μια ομάδα χρηστών του διαδικτύου για να δοκιμάσουν το καινούργιο γραφικό περιβάλλον του γνωστού παροχέα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.
Η καινούργια έκδοση που δεν έχει δει ακόμα τα φώτα της δημοσιότητας,παρά μόνο έχουν διαρρεύσει κάποιες φωτογραφίες έχει τα εξής χαρακτηριστικά.






Στην αριστερή μπάρα ο χρήστης θα έχει την δυνατότητα να δει σε κατηγορίες τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που του έχουν σταλθεί είτε από διαφημιστικές εταιρίες, είτε από μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Επίσης θα φαίνονται τα νέα μηνύματα που του έχουν έρθει καθώς επίσης και τα εισερχόμενα του.
Με λίγα λόγια ο χρήστης θα βλέπει τα μηνύματα του σε κατηγορίες και θα μπορεί ο ίδιος να επισημάνει κάποια σημαντικά μηνύματα γι αυτόν.
Στην δεξιά του πλευρά,ο χρήστης θα έχει την δυνατότητα να βάζει υπενθυμίσεις για τις υποχρεώσεις του, καθώς επίσης και η δημιουργία νέου μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.
Πολλές φορές διάφορες εταιρίες δουλεύουν δοκιμαστικά σε καινούργια γραφικά περιβάλλοντα αλλά ποτέ δεν διατίθενται στο κοινό για διάφορους λόγους πολιτικής της εταιρίας. Παρ όλα αυτά από τις φωτογραφίες που έχουν διαρρεύσει ελπίζουμε να δούμε την συγκεκριμένη έκδοση να εμφανίζεται στις οθόνες του υπολογιστή μας



Επιμέλεια
Βαδράτσικας Χρήστος

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου