AK Therapies - Θεραπευτικό Μασάζ

Editors Picks

Δευτέρα 22 Σεπτεμβρίου 2014

Οι ΗΠΑ κατηγορούν την Κίνα για Βιομηχανική Κατασκοπεία


Νωρίτερα το Μάιο, οι Ηνωμένες Πολιτείες είχαν κατηγορήσει πέντε μέλη του Κινεζικού στρατού για πειρατεία υπολογιστών με σκοπό την βιομηχανική κατασκοπεία.
Η κατηγόρια αφορά πέντε πυρηνικές και τεχνολογικές εταιρίες των ΗΠΑ καθώς επίσης και τη σιδηρουργία, στην διεξαγωγή οικονομικής κατασκοπείας και κλοπής των εμπιστευτικών εμπορικών πληροφοριών, ευαίσθητων εμπορικών μυστικών και εσωτερικής επικοινωνίας για ανταγωνιστικό πλεονέκτημα. Το σύμπλεγμα ΗΠΑ-Κίνας έχει παρελθόν και παρόν στον ηλεκτρονικό πόλεμο τώρα οι επικεφαλείς φοβούνται μια χειρότερη τροπή μετά την χαρακτηρισμένη από την Γερουσία έκθεση που λέει ότι Κινέζοι στρατιωτικοί πρωταγωνίστησαν με επιτυχία σε διαδικτυακή επιχείρηση ενάντια στο Πεντάγωνο εννέα φορές.
Σύμφωνα με την τελευταία έκθεση που υποβλήθηκε στη Γερουσία των ΗΠΑ, οι Κινέζοι στρατιωτικοί πρωταγωνιστούν σε αυτές τις επιθέσεις.
Πιστεύεται ότι έχουν σπάσει δίκτυα υπολογιστών σε εμπορικά πλοία . Επίσης σε επιχειρήσεις φορτώθηκε το κακόβουλο λογισμικό σε υπολογιστές μιας αεροπορικής εταιρίας, όπως αναφέρουν οι ανακριτές της Συγκλήτου την προηγούμενη Τετάρτη.
Η έρευνα, διήρκεσε έναν ολόκληρο χρόνο και η έκθεση υποβλήθηκε από την Επιτροπή ενόπλων δυνάμεων της Γερουσίας. Το SASC προσδιορίζει τουλάχιστον 20 επιθέσεις ή άλλες εκδηλώσεις απροσδιόριστης στόχευσης στα συμφέροντα των ΗΠΑ. Οι απόπειρες αυτές 20 τον αριθμό συνολικά,αναγνωρίζεται ότι οι εννέα ήταν επιτυχής

Επιμέλεια
Βαδράτσικας Χρήστος


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου