AK Therapies - Θεραπευτικό Μασάζ

Editors Picks

Δευτέρα 22 Σεπτεμβρίου 2014

Σπάρτη η εποχή των Αυτοκρατοριών (βίντεο)


Τον 5ο αιώνα π.χ του αρχαίου κόσμου της Ελλάδας που είναι σε αναταραχή, απειλείται από τον Ξέρξη και του γίγαντα της περσικής αυτοκρατορίας, πόλεις ολόκληρες καταρρέουν κάτω από το βάρος του στρατού του.
Πρόκειται για έναν κόσμο όπου πολιτική και διπλωματία είναι τόσο έντονη όπως και οι λεπίδες των μαχών. Λίγοι άνδρες έχουν τολμήσει να αντισταθούν κατά του Ξέρξη και του στρατεύματα εισβολής. Οι άνθρωποι χρειάζονται έναν ήρωα-κάποιος να σηκωθούν και να ενώσει την Ελλάδα στη μάχη κατά της αυτοκρατορίας του. Με την καθοδήγηση από το βασιλιά Λεωνίδα και βοήθεια από τον Σπαρτιατικό στρατό, μπορείτε να ακονίσετε τις ικανότητές σας ως ένας στρατηγός, διπλωμάτης και σε ηγετική θέση, ενώ παράλληλα θα χτίζετε έναν στρατό ασυναγώνιστο από αυτόν του Ξέρξη. Συγκομιδής των πόρων, να οικοδομήσετε την πόλη σας και να εκπαιδεύσουν ένα αρκετά ισχυρό στρατό για να συντρίψουν κάθε αντίπαλο στρατό.
Το παιχνίδι ονομάζεται Sparta war of empires και είναι παιχνίδι που μπορείτε να το διασκεδάστε μέσα από μια ιστοσελίδα καθώς επίσης θα το βρείτε και στο Facebook στους παρακάτω συνδέσμους.





Επιμέλεια 
Βαδράτσικας Χρήστος


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου