AK Therapies - Θεραπευτικό Μασάζ

Editors Picks

Τετάρτη 24 Σεπτεμβρίου 2014

Το Call of Duty: Advanced Warfare κυκλοφορεί στις 4 Νοεμβρίου (προμό Βίντεο)


Το Call of Duty: Advanced Warfare, της Sledgehammer Games (που είχε συμμετέχει στην ανάπτυξη του Call of Duty: Modern Warfare 3), στηρίζεται για πρώτη φορά στην ιστορία της σειράς σε έναν κύκλο ανάπτυξης διάρκειας τριών ετών ο οποίος εστίασε μόνο στα συστήματα επόμενης γενιάς και για άλλη μια φορά φέρνει το πρόσθετο περιεχόμενο πρώτα στο Xbox.

Το Call of Duty: Advanced Warfare οραματίζεται ένα ισχυρό μέλλον, στο οποίο η τεχνολογία και η στρατηγική εξελίσσονται για να προσαρμοστούν στη νέα εποχή μάχης που ξεκινά για τη σειρά. Ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός Κέβιν Σπέισι ερμηνεύει καταπληκτικά τον Jonathan Irons, έναν από τους πιο ισχυρούς άνδρες στον κόσμο και δίνει μορφή στο ανατριχιαστικό όραμα του πολέμου του μέλλοντος.
Το σενάριο του Call of Duty: Advanced Warfare εξελίσσεται το έτος 2054 με τον παίκτη να παίζει τον ρόλο ενός μισθοφόρου που δουλεύει για έναν ιδιωτικό στρατιωτικό οργανισμό. Ο δε κόσμος έχει υποστεί σοβαρά πλήγματα σε επίπεδο υποδομών και στρατού. Όσο για τον Κέβιν Σπέισι, δήλωσε: «Διασκέδασα πάρα πολύ δουλεύοντας με την ομάδα προκειμένου να φέρουμε τον Jonathan Irons στη ζωή. Η τεχνολογία είναι απίστευτη και δεν συγκρίνεται με τίποτα απ’ όσα έκανα στο παρελθόν. Είμαι ενθουσιασμένος με το όλο concept».
Η Activision κάνει λόγο για προχωρημένο οπλοστάσιο με high-tech όπλα και φουτουριστικό εξοπλισμό, την ώρα που η στολή που θα φορά ο παίκτης, γνωστή και ως exoskeleton suit, θα του χαρίζει, όπως και στα Crysis με τις Nanosuit, έξτρα ικανότητες και σπέσιαλ δυνάμεις.
Το Call of Duty: Advanced Warfare κυκλοφορεί στις 4 Νοεμβρίου 2014 σε PCPS3PS4Xbox 360 και Xbox One. Όπως συμβαίνει συνήθως, το πρόσθετο περιεχόμενό του (aka DLC) θα διατεθεί πρώτα στις κονσόλες της Microsoft.



Επιμέλεια
Βαδράτσικας Χρήστος




0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου