AK Therapies - Θεραπευτικό Μασάζ

Editors Picks

Τετάρτη 10 Σεπτεμβρίου 2014

Το καινούργιο Iphone μοιάζει με I-pad


Για μήνες φαινόταν σαν μια αναπότρεπτη έκβαση ότι η Apple επρόκειτο να παρουσιάσει ένα μεγαλύτερο iPhone. Και πράγματι οι φήμες ήταν αλήθεια: χθες σε μια τεράστια αίθουσα, με ένα θυελλώδες χειροκρότημα, ο Tim Cook ανακοίνωσε ένα μεγαλύτερο iPhone.
Για την ακρίβεια ανακοίνωσε δύο. Το νέο μοντέλο του iPhone είναι το iPhone 6, ένα 4.7 ιντσών μοντέλο, το οποίο μοιάζει πολύ με το iPhone 5S. Μόνο, που είναι, μεγαλύτερο. Το κουμπί power έχει μετακινηθεί  και  τα άκρα έχουν ελαφρώς στρογγυλοποιηθεί. 
Η οθόνη μεγέθους 1334 x 750 φαίνεται μεγάλη, και είναι HD. Το ακουστικό έχει πολλά από τα ίδια χαρακτηριστικά όπως η παραλλαγή της 4.7 ίντσας, συμπεριλαμβανομένης το λειτουργικό σύστημα IOS 8 και το τσιπ A8 στα 64-bit. Ο νέος επεξεργαστής θα το κάνει 50 τοις εκατό πιο γρήγορο, έτσι ώστε τα γραφικά να φαίνονται ποιο θεαματικά.
Πολλά από τα πιο σημαντικά χαρακτηριστικά το iPhone 6 είναι , το νέο λογισμικό της κάμερας,  σε εξαιρετικά βελτιωμένη  κίνηση  του M8 του επεξεργαστή. Από ότι φαίνεται μέχρι τώρα η Apple έκανε ένα μεγαλύτερο τηλέφωνο ,με πολλές τεχνικές δυνατότητες.

Επιμέλεια
Χρήστος Βαδράτσικας




0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου