AK Therapies - Θεραπευτικό Μασάζ

Editors Picks

Σάββατο 6 Σεπτεμβρίου 2014

Η Microsoft διορθώνει το πρόβλημα της Μπλε Οθόνης Θανάτου


Η νέα ενημερωμένη έκδοση ασφαλείας έρχεται σχεδόν δύο εβδομάδες μετά από εκθέσεις που προέκυψαν από τις καταγγελίες χρηστών ότι στους υπολογιστές τους εμφανίζεται μια "μπλε οθόνη του θανάτου."
Η εταιρεία αργότερα ενημέρωσε τους ανθρώπους να απεγκαταστήσετε την ενημερωμένη έκδοση, αλλά τώρα έχει καθορίσει το ζήτημα.

Σύντομα μετά την αρχική έκδοση του patch, το ζήτημα που εμφανίστηκε και σε φόρουμ υποστήριξης της Microsoft, ξεκίνησε η αποστολή μηνυμάτων λέγοντας ότι τα συστήματά τους, ειδικά οι χρήστες που εκτελούν Windows 7 & 8 με την έκδοση 64 bit, είχε ένα μήνυμα λάθους και η επακόλουθη "μπλε οθόνη του θανάτου."

"Αυτό το μήνα είχαμε κάναμε πρόσθετες ενημερωμένες εκδόσεις ασφαλείας,ανέφεραν από την Microsoft. Ένας μικρός αριθμός από έμπειρους σε προβλήματα ασφαλείας πελάτες, ενημέρωσε τους υπεύθυνους ότι υπάρχει το συγκεκριμένο πρόβλημα στις αναβαθμίσεις.

Έτσι, εάν έχετε την ενημέρωση KB2982791 που εγκαθίσταται, σας συνιστούμε να απεγκαταστήσετε και να κατεβάσετε την  KB2993651. Δεν χρειάζεται απαραιτήτως να απεγκαταστήσετε την παλιά ενημερωμένη έκδοση, αλλά συνιστάται ιδιαίτερα να κάνετε κάτι τέτοιο.

Επιμέλεια
Βαδράτσικας Χρήστος






0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου