AK Therapies - Θεραπευτικό Μασάζ

Editors Picks

Πέμπτη 18 Σεπτεμβρίου 2014

H Aston Martin ανεβάζει ταχύτητες με το Microsoft Dynamics AX


Η διεθνής αυτοκινητοβιομηχανία Aston Martin προχώρησε σε εγκατάσταση της επιχειρηματικής λύσης Microsoft Dynamics AX, με τη βοήθεια της eBECS, εταιρίας που εντάσσεται στο δίκτυο συνεργατών της Microsoft, προκειμένου να ανταποκριθεί στην ανάγκη για ένα νέο μηχανογραφικό σύστημα.

Το Microsoft Dynamics AX έχει μέχρι τώρα σημειώσει ιδιαίτερη επιτυχία λόγω της ευελιξίας του σε όλο το φάσμα της οικονομικής διαχείρισης, συμπεριλαμβανομένων στοιχείων αγορών και πωλήσεων. Το ενιαίο αυτό ολοκληρωμένο σύστημα διευκόλυνε και έκανε πιο αποτελεσματική τη ροή των λειτουργιών και των πληροφοριών της Aston Martin.
«Δεν είναι τυχαίο ότι επιλέξαμε το Microsoft Dynamics AX να εγκατασταθεί στο επίκεντρο της επιχείρησής μας – συνεργάζεται καλά με όλα τα συστήματά μας, προσφέροντάς μας μια πλατφόρμα που μας επιτρέπει να διαχειριζόμαστε όλες τις επιχειρηματικές προκλήσεις και ευκαιρίες», ανέφερε ο Bradley Yorke-Biggs, strategy & IT director της Aston Martin. «Έχουμε πλέον τη δυνατότητα να εξάγουμε γρήγορα οικονομικά στοιχεία, και να ελέγχουμε πλήρως τα ταμειακά διαθέσιμα, εξασφαλίζοντας πολύ μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα στη σύνταξη αναφορών».
Η Aston Martin, αναγνωρίζοντας την ανάγκη για κατανόηση του προφίλ των πελατών της, αποφάσισε να διευρύνει τη χρήση του Microsoft Dynamics AX προκειμένου να αντικαταστήσει μια σειρά από υπολογιστικά φύλλα και μη συνδεδεμένες βάσεις δεδομένων. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα τη δημιουργία μιας ενοποιημένης βάσης επαφών που μπορεί να διαχωριστεί σε τμήματα, ώστε να διασφαλιστεί ότι ο κάθε πελάτης θα έχει την αντίστοιχη αντιμετώπιση βάσει των συγκεκριμένων αναγκών του.
Η Aston Martin επί του παρόντος εξετάζει επιλογές για μεταφορά ορισμένων από τα συστήματα της στο cloud, αξιολογώντας παράλληλα την πρόταση του Microsoft Office 365, καθώς και την προοπτική μιας πιο ολοκληρωμένης υιοθέτησης του Microsoft Dynamics AX


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου