AK Therapies - Θεραπευτικό Μασάζ

Editors Picks

Παρασκευή 26 Σεπτεμβρίου 2014

Αντιμετωπίζοντας την οικονομική κρίση-πράσινες ιδέες για βιώσιμη αναπτυξη


Το Τμήμα Βιολογίας του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης υλοποιεί πρόγραμμα με τίτλο: «Αντιμετωπίζοντας την οικονομική κρίση-πράσινες ιδέες για βιώσιμη αναπτυξη» σε συνεργασία με τρεις Δήμους του Νομού Θεσσαλονίκης και με τη χρηματοδότηση του Ιδρύματος Νεολαίας και Δια Βίου Μάθησης- Εθνική Υπηρεσία στο πλαίσιο του συγχρηματοδοτούμενου Προγράμματος της Ε.Ε. «Νέα Γενιά σε Δράση».

Νέοι και νέες, κάτοικοι του νομού Θεσσαλονίκης, εκπαιδεύονται σε θέματα οργάνωσης δομών, ενίσχυσης, εφαρμογής και προώθησης καλών περιβαλλοντικά πρακτικών, καταγράφουν τις απόψεις και πρακτικές βιώσιμης ανάπτυξης που εφαρμόζουν οι επιχειρηματίες στην περιοχή, σχεδιάζουν παρεμβάσεις για την προώθηση της βιώσιμης ανάπτυξης και συμμετέχουν ενεργά στην ενημέρωση της τοπικής κοινωνίας.
Δικαίωμα συμμετοχής έχουν νέοι και νέες από τους τρεις συνεργαζόμενους Δήμους καθώς και φοιτητές και απόφοιτοι του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. 
Στο πλαίσιο του προγράμματος θα υλοποιηθούν οι ακόλουθες δράσεις: 1) Ανάπτυξη δικτυακού τόπου για την ενημέρωση και υποστήριξη των δράσεων εφαρμογής καλών περιβαλλοντικών πρακτικών, 2) Εκπαίδευση 30 νέων σε θέματα οργάνωσης δομών, ενίσχυσης, εφαρμογής και προώθησης καλών περιβαλλοντικά πρακτικών, 3) Έρευνα: επαφή με την κοινωνία, 4) Σχεδιασμός παρεμβάσεων για την προώθηση της βιώσιμης ανάπτυξης και 5) Ενημέρωση της τοπικής κοινωνίας.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στο prasines.idees@gmail.com μέχρι 06/10/2014
Επιστημονικός υπεύθυνος
Επίκουρος καθηγητής του Τμήματος Βιολογίας

Αντώνιος Μαζάρης





0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου