AK Therapies - Θεραπευτικό Μασάζ

Editors Picks

Σάββατο 13 Σεπτεμβρίου 2014

Η συμφωνία Microsoft και Nokia χάλασε

By on 11:32 π.μ.

Για ποιους λόγους κάνει αυτό το «βήμα» η Microsoft; Θα πρέπει να βρει τρόπο να κερδίσει περισσότερα από τα Windows/Windows Phone .
Τα κόστη άδειας για όσους κατασκευαστές «πατάνε» σε λογισμικά τους είναι χαμηλά, οπότε μπορεί να κερδίσει περισσότερα, «αντιγράφοντας» τη στρατηγική της Apple. Οι ως τώρα συνεργάτες της πάνε από το κακό στο χειρότερο. Για παράδειγμα η Nokia, η οποία αντιμετωπίζει προβλήματα, οπότε σε περίπτωση που «κάτι πάει στραβά», πρέπει να υπάρχει ένα Plan B.
Οι αναλυτές τώρα θεωρούν σίγουρο ότι η Microsoft θα κάνει την κίνηση να φτιάξει και το δικό της tablet.
Σε περίπτωση που γίνει κάτι τέτοιο, θα έχει τεράστιο αντίκτυπο για τη Nokia η οποία συνεργάζεται στενά με τη Microsoft και βγάζει Windows Phone συσκευές.
Ένα τηλέφωνο Microsoft θα έφερνε την εταιρεία αντιμέτωπη και με άλλους κατασκευαστές όπως η Samsung, η HTC και η Huawei που έχουν παρουσιάσει συσκευές με Windows Phone.
Το όνομα της Nokia, έχει αποσυρθεί από τις νέες εκδόσεις κινητών της Microsoft και αυτό φαίνεται στο Lumia 930 που δεν υπάρχει καμία αναφορά στην ονομασία Nokia παρά μόνο αναφορά στα Windows. Το ίδιο γίνεται και για το One M8 for Windows της HTC ενώ στα διαφημιστικά της Cortana, υπάρχει μόνο μια μικρή αναφορά μέσω ενός URL.
Τέλος, στο Lumia 730 και Lumia 830 τα οποία παρουσιάστηκαν την περασμένη εβδομάδα στο Βερολίνο και τα οποία είδαμε από κοντά, δεν υπάρχει και πάλι αναφορά στην ονομασία Windows Phone ενώ όπως όλα δείχνουν θα είναι οι τελευταίες συσκευές με την ονομασία Nokia.

Επιμέλεια
Βαδράτσικας Χρήστος



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου