AK Therapies - Θεραπευτικό Μασάζ

Editors Picks

Τρίτη 9 Σεπτεμβρίου 2014

Χάκερς δημιούργησαν ψεύτικη εφαρμογή του Flappy Bird


Όσον αφορά, πιθανώς έχετε ακούσει για την μεγαλύτερη ψηφιακή έκθεση των ιδιωτικών και πολύ προσωπικών γυμνών φωτογραφίες των 100 γυναικείων διασημοτήτων, συμπεριλαμβανομένων των Jenny McCarthy, Kristin Dunst, Mary Winstead Ε, και των νικητριών των Oscar Lawrence και Kate Upton, που ήρθαν στην επιφάνεια στο 4chan πριν από λίγες μέρες.


Στην αρχή πίστευαν ότι η ομάδα των χάκερ σύμφωνα με τους ισχυρισμούς τους οι φωτογραφίες ήταν μόνο από διασημότητες και από το iCloud της Apple , αλλά οι χρήστες των συσκευών που τρέχουν Android της Google διατρέχουν και αυτοί κίνδυνο.

Έχει κλωνοποιηθεί η εφαρμογή Flappy bird για να κλέψει και να συλλέγει γυμνές φωτογραφίες των γυναικών από Android συσκευές και στη συνέχεια να τις στέλνει σε απομακρυσμένους διακομιστές.

Οι ειδικοί πιστεύουν ότι η ομάδα μπορεί να έχει κλέψει προσωπικές φωτογραφίες από περισσότερες από 100 γυναικείες διασημότητες για περισσότερο από δύο χρόνια, όπου συγκεντρώθηκαν στο φόρουμ "κλεμμένα".

Ο κύριος του έργου του ψεύτικου πουλίου, Flappy app εκμεταλλεύτηκε την "ανεμελιά" των χρηστών του δημοφιλούς παιχνιδιού.

Επιμέλεια
Βαδράτσικας Χρήστος


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου