AK Therapies - Θεραπευτικό Μασάζ

Editors Picks

Πέμπτη 29 Μαΐου 2014

Η Virgin Galactic ετοιμάζεται πυρετωδώς για τα πρώτα ταξίδια στο διάστημα


Η πρώτη ιδιωτική εταιρία αεροναυπηγικής που ετοιμάζει ταξίδια στο διάστημα η Virgin Galactic, πραγματοποίησε δοκιμαστικές πτήσεις στα 6αθέσια διαστημικά αεροσκάφη, που όπως φαίνεται θα πραγματοποιήσουν τις πρώτες επανδρωμένες πτήσεις με πολίτες στο διάστημα.

Σε δοκιμαστική πτήση που πραγματοποιήθηκε το δεύτερο αεροσκάφος, έφτασε σε ύψος 65.000 πόδια (19.800 μέτρα) και ξεπέρασε το φράγμα του ήχου κατά 1,6 φορές (1,6 Mach), δηλαδή έφτασε ταχύτητα 1.225 Km/h.
Το άλλο αεροσκάφος έφτασε σε ύψος 56.000 πόδια (17.000 μέτρα) και έσπασε το φράγμα του ήχου κατά 1,2 φορές.
Σε συνέχεια αυτού του εγχειρήματος σήμερα ανακοινώθηκε η συμφωνία της Virgin Galactic με την γνωστή αυτοκινητοβιομηχανία Land Rover,όπου θα μεταφέρει τους μελλοντικούς  «αστροναύτες»  από το τερματικό του διαστημικού αεροδρομίου στο αεροσκάφος και επίσης θα τους διευκολύνει στις μετακινήσεις τους μέσα στους χώρους του διαστημικού αεροδρομίου


 Στην προσπάθεια της η Virgin Galactic να ωθήσει τους πολίτες να κλέισουν θέση για ένα ξεχωριστό ταξίδι στο διάστημα, έχουν επιστρατευτεί και γνωστοί star του Hollywood,που πληρώνουν αρκετά ευκαταφρόνητα ποσά για να ΄χουν την προτεραιότητα. Μερικοί από αυτοί είναι:
1)      Ο Justin Bieber
2)      Richard Branson
3)      Ο Leonardo Di Caprio που φημολογείται πως πλήρωσε 1,5 εκατομμύρια δολάρια γι αυτό το ξεχωριστό ταξίδι

Επιμέλεια
Βαδράτσικας Χρήστος
 


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου