AK Therapies - Θεραπευτικό Μασάζ

Editors Picks

Τετάρτη 14 Μαΐου 2014

Τα χαμηλού κόστους Tablets κατακτάνε την αγορά.

By on 11:53 π.μ.




Τα χαμηλού κόστους Tablets,ολοένα και αναπτύσσονται και ωθούν όλο και περισσότερο τους καταναλωτές, να τα χρησιμοποιούν σαν πρωτεύοντα συσκευή τους, αντί των πατροπαράδοτων υπολογιστών. 


Η HP έχει δημιουργήσει ένα μικρό tablet που ονομάζετε Slate-7 και στις Ηνωμένες Πολιτείες το πουλάνε στην τιμή των $169. Έχει υψηλή ευκρίνεια οθόνης και ενσωματωμένη κάμερα και θα βγει στις αγορές τον Απρίλιο του 2014.

Από την πλευρά της η Google, έχει το δικό της Tablet το οποίο ονομάζετε Nexus 7 και η τιμή πώλησης του είναι γύρω στα $199.
Είναι ξεκάθαρο πως το χαμηλό κόστος τιμής τους, τα κάνει προσιτά προς όλα τα βαλάντια και φυσικά ο χειρισμός τους είναι πολύ εύκολος ακόμα και για καταναλωτές που δεν ασχολούνται πολύ με τους υπολογιστές. 
Ζούμε στην ψηφιακή εποχή και όλο και περισσότεροι στρέφονται στα έξυπνα κινητά είτε αυτά είναι Android, είτε αυτά είναι I O/S και οι εταιρίες που παράγουν υπολογιστές δεν θα μπορούσαν να μείνουν πίσω σε αυτόν τον ανταγωνισμό.
Τα tablets δίνουν την ευκαιρία στους χρήστες, να παρακολουθούν τηλεόραση, να ακούν ραδιόφωνο, να διαβάζουν ψηφιακά βιβλία και φυσικά υπάρχει πληθώρα εφαρμογών που οι χρήστες μπορούν να κατεβάσουν από το διαδίκτυο.  
Ίσως πρέπει να αρχίζουμε να συμβιβαζόμαστε με την ιδέα, ότι αυτές οι έξυπνες συσκευές αργά η γρήγορα θα γίνουν και αυτές μέρος της ζωής μας, ή κάποιοι άλλοι μπορεί να το πουν αναγκαίο κακό.


Επιμέλεια
Βαδράτσικας Χρήστος
 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου