AK Therapies - Θεραπευτικό Μασάζ

Editors Picks

Σάββατο 31 Μαΐου 2014

Οι Ευρωπαϊκές αερογραμμές, επιτρέπουν την χρήση smartphones

By on 11:36 π.μ.

British Airways ανακοίνωσε  ότι από την 1η Ιουλίου, θα είναι η πρώτη αεροπορική εταιρία στην Ευρώπη που θα επιτρέπει στους επιβάτες να έχουν ενεργοποιημένες τις  ηλεκτρονικές  συσκευές  χειρός μόλις το αεροσκάφος, αφήνει τον αεροδιάδρομο.


Μέχρι τώρα, οι επιβάτες ήταν αναγκασμένοι  να περιμένουν έως ότου το αεροπλάνο έχει έρθει σε πλήρη στασιμότητα  και αφού οι πόρτες άνοιγαν  θα μπορούσαν να χρησιμοποιήσουν τους iPads, eReaders και κινητά τηλέφωνα.

Αλλά αυτό έχει οριστεί να αλλάξει. Η Βρετανική εταιρία  είπε τώρα ότι έχει αποδείξει ότι επιτρέπει στους πελάτες της να χρησιμοποιήσετε με ασφάλεια τις ηλεκτρονικές  συσκευές τους, Επιβάτες θα προειδοποιούνται  από μια ανακοίνωση από το πλήρωμα θαλάμου επιβατών.

Νωρίτερα φέτος, British Airways , είχε γίνει η πρώτη αεροπορική εταιρεία του Ηνωμένου Βασιλείου που επέτρεπε  στους πελάτες τις  για τις υπηρεσίες μεγάλων αποστάσεων  να παρακολουθούν εν πτήση ψυχαγωγικά προγράμματα  από την στιγμή της επιβίβασής  τους στο αεροσκάφος μέχρι  τη στιγμή που φθάνει στον προορισμό του.

Οι Ισπανικές αερογραμμές Vueling και Iberia έδωσαν την άδειά τους για την χρήση έξυπνων συσκευών κατά την διάρκεια της απογείωσης.
Οι δύο αερογραμμές ανακοίνωσαν τις αλλαγές και τους κανόνες  που αφορούν την χρήση ηλεκτρονικού εξοπλισμού τη  προηγούμενη Δευτέρα, όπου επιτρέπουν την χρήση έξυπνων φορητών συσκευών σε όλες τις φάσεις της πτήσης. Εξαιρούνται τα Lap Top για τα οποία ισχύει το προηγούμενο καθεστώς.  
Και οι δύο αερογραμμές, όπου είναι μέλος της Διεθνής Ομοσπονδίας Αερογραμμών, λάβανε την έγκριση από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή Ασφάλειας που αφορά όλες τις αερογραμμές που κινούνται στην αγορά της Ευρώπης.

Μάλιστα η μία από τις δύο Ισπανικές αερογραμμές ανακοίνωσε την χρήση wi-fi & GSM τεχνολογίας κατά την διάρκεια της πτήσης.

Τα πρότυπα που ακολουθεί η Ευρωπαϊκή Επιτροπή είναι στα πρότυπα της αντίστοιχης Αμερικάνικης επιτροπής για την ασφάλεια των πτήσεων.  

Επιμέλεια
Βαδράτσικας Χρήστος
 


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου