AK Therapies - Θεραπευτικό Μασάζ

Editors Picks

Τετάρτη 28 Μαΐου 2014

Η Microsoft ετοιμάζει καινούργιο μοντέλο κινητού το Χ2


Εάν οι εκθέσεις είναι σωστές, η Microsoft εργάζεται ήδη στον διάδοχο του έξυπνου κινητού της Nokia και φημολογείται ότι θα είναι έτοιμο το 2015
Σύμφωνα με BGR της Ινδία, η Microsoft mobile που συνεργάζεται με την Nokia ετοιμάζεται να βγάλει στις αγορές το νέο μοντέλο Nokia X. Σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα θα υπάρχουν καινοτομίες στο έξυπνο κινητό όσον αφορά τον επεξεργαστή του, την κάρτα μνήμης και η καινοτομία θα είναι ότι μέσω της νανοτεχνολογίας θα εφαρμοστούν οι πρακτικές που εφαρμόζει ο Τεχνολογικός κολοσσός στους συμβατούς υπολογιστές.

Φυσικά καινοτομίες δεν θα υπάρχουν μόνο στα τεχνικά χαρακτηριστικά, φημολογείται ότι προωθούνται αλλαγές και στην εμφάνιση,όπως χρήση δερμάτινου καλύμματος πάνω στην συσκευή.

Πέρα από τις φήμες ο κολοσσός των τηλεπικοινωνιών ετοιμάζετε να βγάλει μια σειρά από έξυπνα τηλέφωνα, χαμηλού κόστους με γραφικό περιβάλλον που σέβεται τον χρήστη.
Οι εικόνες διαδόθηκαν πρώτα στον Ασιατικό διαδίκτυο και στην συνέχεια άρχισαν να βγαίνουν και άλλες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ακόμα ποιο συγκεκριμένες όπου φέρετε να δείχνουν το βιομηχανικό πρωτότυπο.
Η Nokia έχει επισυνάψει συνεργασία με την γνωστή εταιρία λογισμικών Microsoft, αλλά το λειτουργικό σύστημα από πληροφορίες που διαχέονται λένε ότι το λογισμικό του κινητού δεν θα έχει καμιά σχέση με τα Windows Phone ή θα είναι παρεμφερές.
Επιμέλεια
Βαδράτσικας Χρήστος




0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου