AK Therapies - Θεραπευτικό Μασάζ

Editors Picks

Τετάρτη 14 Μαΐου 2014

Περίπου το 70% των Ευρωπαίων πολιτών κατεβάζει πειρατικές ταινίες.

By on 12:41 μ.μ.




Υπολογίζετε ότι τα  2/3 των κατοίκων της Ευρωπαϊκής ένωσης κατεβάζει πειρατικές ταινίες ή διαφόρων ειδών αρχεία όπως μουσικής δωρεάν παρόλο που γνωρίζουν ότι αυτό είναι παράνομο. Η Έκθεση προέρχεται από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή που ασχολείται με θέματα διαδικτύου. 
      
Συγκεκριμένα η έκθεση αναφέρει πως “Περίπου το 70 % των κατοίκων της Ε.Ε κατεβάζουν από το διαδίκτυο αρχεία δωρεάν είτε αυτά είναι νόμιμα, είτε αυτά είναι παράνομα”
Η έκθεση δημοσιεύτηκε το προηγούμενο Σάββατο και επίσης αναφέρει πως 66% των ταινιών που κατεβαίνουν από το διαδίκτυο ανήκουν στην κατηγορία που είναι ελεύθερες, ενώ το 55% των ταινιών που κατεβαίνουν από το διαδίκτυο ανήκουν στην κατηγορία του πειρατικού.  
Συνολικά το 97% των πολιτών και των χρηστών του διαδικτύου αρέσκετε στο να παρακολουθεί ταινίες της μορφής Livestream, αριθμός που θεωρείται εξαιρετικά τεράστιος.
Η μελέτη αναφερόταν σε ηλικίες από 4 -55 χρονών σε σύνολο 4,600 κατοίκων και οι χώρες που έγινε η μελέτη ήταν η Γαλλία, η Γερμανία και το Ηνωμένο Βασίλειο.
Σε μια από τις ερωτήσεις που γίνανε στους πολίτες γιατί προτιμούν να κατεβάζουν ή να βλέπουν ταινίες online, η απάντηση ήταν ότι η ενοικίαση ή αγορά της ταινίας είναι εξαιρετικά ακριβή.
Ένα άλλο στατιστικό στοιχείο που πρέπει να ληφθεί υπόψη είναι το πόσο γρήγορα οι τηλεθεατές είχαν πρόσβαση σε ταινίες της προτίμησης τους και ένα 30% απάντησε ότι δεν είχε την διάθεση να περιμένει αρκετό καιρό προκειμένου να δει την ταινία, όπως θα ήταν το φυσιολογικό.

Τέλος η έκθεση αναφέρει πως πολλοί πολίτες των χωρών που έγινε η μελέτη, είχαν παράπονα από τις χιλιομετρικές αποστάσεις των πατροπαράδοτων Σινεμά και συγκεκριμένα τα παράπονα τους ήταν ότι για να πάνε να δούνε μια ταινία με τον κλασσικό τρόπο χρειαζόταν το λιγότερο 30-45 λεπτά για να μπορέσουν να δούνε μια  ταινία  και αυτά τα ποσοστά εμφανίζονται σε χώρες όπως η Ρουμανία η Λιθουανία και η Κροατία

Επιμέλεια
Βαδράτσικας Χρήστος 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου