AK Therapies - Θεραπευτικό Μασάζ

Editors Picks

Τρίτη 27 Μαΐου 2014

Ανιχνευτές Ίριδας στα καινούργια κινητά της Samsung



Μετά από την εισαγωγή βιομετρικών χαρακτηριστικών δηλαδή του δακτυλικού αποτυπώματος,μέσα στα μελλοντικά σχέδια της Samsung για τα έξυπνα τηλέφωνά της πάντα με γνώμονα την ασφάλεια του χρήστη,είναι έτοιμη να καθιερώσει μια καινοτομία που έχουμε δει μόνο σε ταινίες του Hollywood.



Σύμφωνα με μια έκθεση που δημοσιεύθηκε από το περιοδικό Γουώλ Στρητ, ο ανώτερος αντιπρόεδρος Rhee της Samsung είπε άμεσα στους αναλυτές και τους επενδυτές σε φόρουμ στο Χογκ Κογκ ότι η επιχείρηση προγραμματίζει να ενσωματώσει τους βιομετρικούς αισθητήρες όπως οι ανιχνευτές ματιών στα περισσότερα από τα προϊόντα της ως μέρος του λογισμικού και της επιχειρηματικής ασφάλειάς της.



«Εξετάζουμε τους διάφορους τύπους βιομετρικών μηχανισμών και ένα από τα πράγματα  εξετάζει την ανίχνευση ίριδων,» Rhee εν λόγω.



Ένα Smartphone με ένα μάτι-ανιχνευτικό θα έχει την δυνατότητα να δίνει πρόσβαση στην συσκευή σε ένα και μόνο χρήστη,έτσι ώστε τα προσωπικά δεδομένα θα είναι απόλυτα προστατευμένα



Το Rhee διευθύνει η πλατφόρμα ασφάλειας Knox  με σκοπό να κάνει τη Samsung τηλεφωνία κυρίαρχη όχι μόνο στον χώρο των απλών χρηστών αλλά και στον χώρο των επιχειρήσεων και των Δημόσιων Υπηρεσιών. Το σίγουρο είναι ότι η αρχική έκδοση θα είναι διαθέσιμη πρώτα στα τηλέφωνα.



Στο δημοσίευμα επίσης αναφέρετε πως ακόμα και το δαχτυλικό αποτύπωμα,είναι ευάλωτο σε επιθέσεις χάκερ, γιατί κάποιος αρκετά έμπειρος μπορεί και έχει την δυνατότητα να δημιουργήσει ένα εικονικό δαχτυλικό αποτύπωμα και αυτό είναι εις βάρος του καταναλωτή.



Επιμέλεια

Βαδράτσικας Χρήστος




0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου