AK Therapies - Θεραπευτικό Μασάζ

Editors Picks

Πέμπτη 15 Μαΐου 2014

Όλα τα νέα αμάξια θα έχουν κάμερες ασφαλείας.




Ύστερα από συνεχόμενες αναβολές, που λαμβάνουν χώρα από το 2011 περίπου θα αρχίζει να εφαρμόζεται σταδιακά στην Ευρωπαϊκή Ένωση από τον Μάιο του 2018 με ορίζοντα να εφαρμοστεί παντού το 2019, το μέτρο των περιφερειακών καμερών στα αυτοκίνητα

Όλα τα οχήματα που κοστίζουν από 10.000 ευρώ και πάνω, θα είναι αναγκαστικά εξοπλισμένα, με περιφερειακές κάμερες, για την προστασία των διαβατών σε περιπτώσεις όπως όταν κάνουν όπισθεν για την πρόληψη ατυχημάτων.
Οι πρώτες αυτοκινητοβιομηχανίες που θα εφαρμόσουν αυτό το μέτρο είναι η Toyota και η Honda, οι οποίες ήδη προσαρμόζουν την επόμενη γενιά αμαξιών βάση των Ευρωπαϊκών οδηγιών, που είναι η προστασία του πεζού και αποφυγή τυχών ατυχημάτων.

Υπολογίζεται ότι από τους 15.000 τραυματισμούς που έχουμε κατά μέσο όρο, και την απώλεια 210 συνανθρώπων μας, ο αριθμός θα μειωθεί δραματικά.
Στο μόνο που μένει να συμφωνήσουν οι εμπλεκόμενοι παράγοντες, για αυτό και οι αναβολές είναι η εμβέλεια που θα πρέπει να έχει η κάμερα για την αποφυγή των παραπάνω αιτίων δυστυχήματος.

Επιμέλεια
Βαδράτσικας Χρήστος

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου