AK Therapies - Θεραπευτικό Μασάζ

Editors Picks

Πέμπτη 8 Μαΐου 2014

Κοσμήματα Swarovski στο Galaxy S5



Οι επιτελείς της Samsung θεωρούν πως η τεχνολογία και η μόδα υπό προϋποθέσεις μπορούν να συνεργαστούν. ΄Βάση αυτού του σκεπτικού η εταιρία έξυπνων συσκευών, θα βγάλει στις αγορές μοντέλα κινητών τηλεφώνων τα οποία είναι στολισμένα με κοσμήματα Swarovsky.



Η εμφάνιση των έξυπνων τηλεφώνων του μοντέλου Galaxy S5 θεωρείται αρκετά εντυπωσιακή γιατί οι πελάτες έχουν να επιλέξουν μεταξύ πολλαπλών κινητών τηλεφώνων με διαφορετικά χαρακτηριστικά όσον αφορά τον στολισμό τους από κοσμήματα και συγκεκριμένα μεταξύ διαφόρων χρωματιστών κοσμημάτων της γνωστής εταιρίας.
Τα χρωματιστά τηλέφωνα διατίθενται με χρωματιστά καλύμματα και η ποικιλία που έχει να επιλέξει κάποιος πελάτης που επιθυμεί ένα πολυτελές gadget αγγίζει τους δέκα (10) χρωματισμούς.



Το μοντέλο θα αρχίζει να διατίθεται στις αγορές της Κίνας και του Ηνωμένου Βασιλείου στις 22 Μαΐου.



Προς το παρόν κάποια μοντέλα διατίθενται μέσω την μορφή διαδικτυακού εμπορίου από τις επίσημες σελίδες της Swarofsky και του Galaxy S5, αλλά ύστερα από μικρή έρευνα που έγινε η τιμή μια τέτοιας θήκης που θα κάνει το κινητό σας τηλέφωνο ποιο όμορφο και ποιο εντυπωσιακό αγγίζει τα 80-100 ευρώ


Επιμέλεια



Βαδράτσικας Χρήστος

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου