AK Therapies - Θεραπευτικό Μασάζ

Editors Picks

Πέμπτη 8 Μαΐου 2014

Το διαδίκτυο γιγαντώνεται



Το διαδίκτυο όπως υπολογίζεται μέχρι το τέλος του 2014 θα αριθμεί 3 δισεκατομμύρια χρήστες, δηλαδή ποσοστό 40% του παγκόσμιου πληθυσμού. Οι αριθμοί αυτοί βγαίνουν σύμφωνα με έκθεση των Ηνωμένων Εθνών και συμπληρώνει πως οι καινούργιοι χρήστες θα είναι κυρίως από τις λεγόμενες ανεπτυγμένες χώρες. Σημειώνεται πως τα παραπάνω στατιστικά αναφέρονται σε πολίτες που χρησιμοποίησαν το διαδίκτυο τους τελευταίους τρεις (3) μήνες και όχι σε αυτούς που ήδη το χρησιμοποιούν.
Στην Ευρώπη 3 στους 4 πολίτες θα ΄χουν πρόσβαση στο διαδίκτυο μέχρι το τέλος του χρόνου σε αντίθεση με την Αφρική όπου ένας στους 5 πολίτες μόλις έχει πρόσβαση στο διαδίκτυο.



Η έκθεση του τμήματος Τηλεπικοινωνιών και Πληροφορικής των Ηνωμένων Εθνών επίσης αναφέρει πως οι χρήστες κινητών τηλεφώνων θα αγγίζουν τα 7 δισεκατομμύρια και θεωρείται πως σε σχέση με άλλα χρόνια ο αριθμός είναι μειωμένος και προβλέπει πως μέχρι το τέλος του έτους θα υπάρχουν καινούργιοι χρήστες περί των 2.3 δισεκατομμυρίων.



Εταιρίες κολοσσοί της Τεχνολογίας υπολογίζουν πως μέχρι το 2020 θα υπάρχουν 50 δισεκατομμύρια ενεργοί χρήστες του διαδικτύου



Επιμέλεια
Βαδράτσικας Χρήστος



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου