AK Therapies - Θεραπευτικό Μασάζ

Editors Picks

Παρασκευή 27 Ιουνίου 2014

Διέρρευσε ο κωδικός Wi-Fi της Fifa

By on 12:28 μ.μ.


Οι τεχνικοί ασφαλείας της FIFA που έχουν επωμιστεί το δύσκολο έργο της διαχείρισης των τηλεπικοινωνιακών δικτύων τα είχε καταφέρει καλά μέχρι τώρα.
Το κέντρο ελέγχου μέχρι τώρα εξυπηρετούσε όλα τα τηλεοπτικά δίκτυα σε παγκόσμια εμβέλεια και οι θεατές, οπαδοί των ομάδων είχαν άριστη εξυπηρέτηση από τους παρόχους διαδικτύου μέσα στα στάδια, που διεξάγεται το παγκόσμιο κύπελλο.

Παρ όλα αυτά τίποτα δεν είναι τέλειο και αποδεικνύεται ότι όσο τέλεια και να σχεδιάσεις κάτι,θα κάνεις λάθος και πολλές φορές μπορεί να αποβεί σε κάτι άσχημο,ειδικά όταν αφορά σε θέματα ασφαλείας διαδικτύου.

Στον πίνακα ελέγχου των τηλεπικοινωνιών και δικτύων ξαφνικά εμφανίστηκε ο κωδικός πρόσβασης του ασύρματου δικτύου της FIFA. Και τα προβλήματα δεν σταμάτησαν εκεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και συγκεκριμένα στο twitter διέρρευσε εικόνα με τον κωδικό πρόσβασης.

Οι ομάδα διαχείρισης του δικτύου ενήργησε άμεσα και άλλαξε τους κωδικούς πρόσβασης γιατί αυτό έδινε απευθείας την δυνατότητα σε χάκερς να ξεκινήσουν κυβερνο- επιθέσεις

Για την ιστορία ο κωδικός πρόσβασης που διέρρευσε ήταν:
Wifi Network: WORLDCUPPassword: b5a2112014

Επιμέλεια
Βαδράτσικας Χρήστος

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου