AK Therapies - Θεραπευτικό Μασάζ

Editors Picks

Τρίτη 3 Ιουνίου 2014

Η Mozilla ετοιμάζει το δικό της skype

By on 12:38 μ.μ.

Η γνωστή εταιρία περιηγητή διαδικτύου Mozilla ετοιμάζεται να μπει και αυτή στην εποχή της τηλεφωνίας μέσω εικόνας και ήχου μέσω διαδικτύου μεταξύ των όμοιων περιηγητών της.
Αυτή η απόφαση πάρθηκε όταν ο Πρόεδρος της εταιρίας είχε προτείνει τον ανοιχτό λογισμικό σαν ποιο ασφαλές μέσω περιήγησης στο διαδίκτυο,γιατί ο χρήστης έχει την δυνατότητα να επέμβει στον πηγαίο κώδικα.

Σύντομα θα βγεί στο διαδίκτυο μια πειραματική έκδοση η οποία θα ονομάζεται Firefox Nightly η οποία θα περιέχει ανοιχτό κώδικα και όλα τα διεθνή πρωτόκολλα επικοινωνίας, τα οποία εφαρμόζονται σε πραγματικό χρόνο (Real Time).

Δεν θα χρειάζεται η λήψη πρόσθετων ή εγκατάσταση κάποιου άλλου λογισμικού. Το προϊόν θα είναι ήδη εγκατεστημένο και θα λαμβάνει την ενημερώσεις αυτόματα.

Υπάρχουν πολλά λογισμικά παρόμοια που χρησιμοποιούνται όπως το Skype το Viber και το Imessage,αλλά η διαφορά με τους παραπάνω είναι ότι ο κώδικας θα είναι ανοιχτός και οι χρήστες θα έχουν την δυνατότητα να ελέγχουν την ασφάλειά τους και να επεμβαίνουν προγραμματιστικά στον κώδικα και να τον διαμορφώνουν όπως θέλουν αυτοί,

Επιμέλεια
Βαδράτσικας Χρήστος


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου