AK Therapies - Θεραπευτικό Μασάζ

Editors Picks

Παρασκευή 6 Ιουνίου 2014

H Google Maps χαρτογραφεί τα γήπεδα της Βραζιλίας

By on 11:07 π.μ.

Πολύς κόσμος βρίσκεται στην Βραζιλία αυτόν τον καιρό εξαιτίας του παγκοσμίου κυπέλλου και έχουν ανακαλύψει πως το κόστος ζωής στην συγκεκριμένη χώρα δεν είναι και τόσο χαμηλό.
Σε μια προσπάθεια της η Google να διευκολύνει το ποδοσφαιρικό κοινό χωρίς να επηρεάσει την οικονομία της χώρας την προηγούμενη Τετάρτη χαρτογράφησε και τα δώδεκα (12) γήπεδα που θα διεξαχθεί το Παγκόσμιο Κύπελλο για να διευκολύνει τις μετακινήσεις των πολιτών.


Παράλληλα με αυτό έχουν χαρτογραφηθεί οι δρόμοι του Ρίο καθώς επίσης και πολλά αξιοθέατα που ένα Τουρίστας θα επιθυμούσε να επισκεφθεί κατά την διάρκεια των αγώνων ανάλογα με την περιοχή που βρίσκεται.


Η χαρτογράφηση αρχίζει από τον Αμαζόνιο,τις ζούγκλες, τα πάρκα, καθώς επίσης και τα κορυφαία μνημεία ή τουριστικά αξιοθέατα της χώρας.
Παρόλο που αυτοί οι χάρτες αφορούν τους πολίτες του κόσμου που βρίσκονται στην Βραζιλία αυτόν τον καιρό, οποιοσδήποτε χρήστης του διαδικτύου θα έχει πρόσβαση να τα δει.
Η καινοτομία που εφαρμόζει η Google maps επίσης είναι πως οπιοσδήποτε πολίτης σε όποιο μέρος του κόσμου και αν βρίσκεται θα μπορεί να παρακολουθήσει ζωντανά κάποια από τα γκολ που θα μπουν, στα γήπεδα της Βραζιλίας.


Τελικά ίσως η Google είναι το εικονικό μας εισιτήριο να βρεθούμε στην Βραζιλία και να παρακολουθήσουμε το παγκόσμιο κύπελλο, χωρίς να ξοδέψουμε ούτε ευρώ, αναφέρουν οι υπεύθυνοι της εταιρία.

Επιμέλεια 
Βαδράτσικας Χρήστος  


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου