AK Therapies - Θεραπευτικό Μασάζ

Editors Picks

Δευτέρα 30 Ιουνίου 2014

Η NASA δημιούργησε πρότυπο Ιπτάμενου Δίσκου

By on 11:32 π.μ.


Η διαστημική υπηρεσία NASA ανακοίνωσε την δοκιμαστική πτήση,ενός χαμηλού πτήσης επιβραδυντή ,στις ακτές της Χαβάης.

Η μεθοδολογία που χρησιμοποιήθηκε ήταν η χρήση ενός μπαλονιού παρόμοια με τα μετεωρολογικά που έχει την δυνατότητα να πτήσης σε αρκετά μεγάλα ύψη. Το μπαλόνι είχε σχεδιαστεί να πετάξει στα 12.000 πόδια πάνω από τον Ειρηνικό Ωκεανό.


Ο Μηχανισμός όπως είχε δημιουργηθεί ήταν να ανυψώσει το μπαλόνι τον ιπτάμενο δίσκο και να αφήσει τον ιπτάμενο δίσκο, όταν θα έφτανε στο συγκεκριμένο ύψος να προσγειωθεί στην θάλασσα.
Μετά την πτώση του στην θάλασσα,περίσυλλέχτηκε το μαύρο κουτί για να αναλυθούν τα επιστημονικά δεδομένα.
Σκοπός του συγκεκριμένου προγράμματος ήταν η αποστολή τέτοιων Ιπτάμενων Αντικειμένων για προσγείωση στη επιφάνεια του πλανήτη Άρη, όπου οι περισσότερες διαστημικές αποστολές έχουν εστιάσει στον κόκκινο πλανήτη.


Συγκεκριμένα θα ακολουθήσουν και άλλες δοκιμαστικές πτήσεις και απώτερος σκοπός είναι η καλύτερη προσέγγιση της τεχνολογίας της προσγείωσης.
Απ ότι φημολογείται τα επόμενα αντικείμενα θα έχουν διαφορετικό σχήμα,αλλά η κάθετη τεχνολογία της προσγείωσης δεν είναι άγνωστη μέχρι τώρα στο κοινό και την έχουμε δει στις ταινίες και σε πολεμικές επιχειρήσεις από τα αεροπλάνα του Αμερικάνικου ναυτικού F-22 Raptor.


Άρα μιλάμε για αποκλειστική εξέλιξη της τεχνολογίας της προσγείωσης όχι σε γήινο περιβάλλον αυτήν την φορά αλλά στο διαστημικό περιβάλλον και αυτό αφορά αποκλειστικά την καλύτερη εξερεύνηση του πλανήτη Άρη,γιατί μέχρι σήμερα που μιλάμε δεν υπάρχει η δυνατότητα επανδρωμένων αποστολών παρά μόνο ρομποτικών και από την Ευρώπη και από την Αμερική.


Παρακολουθήστε την νέα τεχνολογία που εφαρμόστηκε από την Nasa στο παρακάτω βίντεο 


Επιμέλεια 
Βαδράτσικας Χρήστος 



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου