AK Therapies - Θεραπευτικό Μασάζ

Editors Picks

Δευτέρα 16 Ιουνίου 2014

Η NSA είχε αναπτύξει λογισμικό που μπορούσε να παρακολουθεί υπολογιστές με την χρήση μικροκυμάτων


Όπως αποκαλύπτει το Ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων RT News η Εθνική ασφάλεια των ΗΠΑ είχε εγκαταστήσει ένα λογισμικό σε 100.000 υπολογιστές παγκόσμια για να παρακολουθεί την δράση ακτιβιστών του διαδικτύου, σε περίπτωση που ήθελαν να εξ απολύσουν διαδικτυακές επιθέσεις.

Το συγκριμένο λογισμικό, λειτουργούσε σαν διαχειριστής του υπολογιστή και είχε πρόσβαση σε όλα τα δεδομένα των χρηστών, χωρίς απαραίτητα αυτοί να έχουν διαδικτυακή πρόσβαση. Η τεχνολογία που χρησιμοποίησε η NSA ήταν με την μέθοδο μικροκυμάτων που εξέπεμπαν οι συσκευές , όπως αναφέρουν οι New York Times. 
 Οι αποκαλύψεις αυτές έρχονται από τον γνωστό πια Edward Snowden,που έχει βρει άσυλο στην Ρωσία, προς το παρόν και αποκαλύπτει πως στόχοι ήταν χώρες της Ε.Ε η Κίνα και η Ρωσία.
Παρ όλα αυτά δεν υπάρχουν στοιχεία πως η NSA, χρησιμοποίησε ποτέ την συγκεκριμένη μέθοδο ή τεχνολογία αλλά και ειδικοί λένε πως αν χρησιμοποιούνταν κάτι τέτοιο, ό ένας και μοναδικός λόγος θα ήταν η Εθνική Ασφάλεια.
‘Άρα προς το παρόν, η παραπάνω είδηση παραμένει σε επίπεδο φημολογίας και δεν υπάρχουν αποδείξεις πέρα από τα λεγόμενα του Snowden

Επιμέλεια
Βαδράτσικας Χρήστος
 


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου