AK Therapies - Θεραπευτικό Μασάζ

Editors Picks

Πέμπτη 5 Ιουνίου 2014

Η Amazon ανακοινώνει συσκευή στις 18 Ιουνίου


Η γνωστή εταιρία Amazon, θα βγάλει στις αγορές ένα καινούργιο προϊόν στα τέλη του μήνα και συγκεκριμένα στις 18 Ιουνίου στο Seattle των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής.
Η Αρχή έγινε με μια διαρροή με ένα βίντεο που κυκλοφόρησε και ο λόγος ήταν απλός για να μετρήσει η εταιρία τις αντιδράσεις του κοινού. Σε αυτό το βίντεο δεν υπήρχε η συσκευή που θα ανακοινώσει η Amazon αλλά κινούσε την περιέργεια του κοινού. Οι αντιδράσεις ήταν πολύ θετικές και στα στα διαδικτυακά σχόλια που έγιναν ανέφεραν πως το καινούργιο προϊόν, θα έχει σίγουρα τρισδιάστατη τεχνολογία. Αυτό ήταν μια μεγάλη αλήθεια. Εδώ και καιρό συζητιέται πως η γνωστή εταιρία ετοιμάζει ένα έξυπνο κινητό τηλέφωνο με τρισδιάστατα χαρακτηριστικά.
Θα είναι το πρώτο εγχείρημα της Amazon στην τεχνολογία των έξυπνων κινητών και ανάλογα με την επιτυχία που θα έχει, πιθανολογείται ότι θα εισέλθει και στην αγορά των Tablets.
Το κινητό έχει ένα γραφικό περιβάλλον σε τρεις διαστάσεις, το οποίο θα μετακινείται ανάλογα με τις κινήσεις του σώματος ή με απλά ένα κούνημα θα μπορεί ο χρήστης να βλέπει περισσότερες πληροφορίες στην οθόνη.
Η έξυπνη συσκευή παρόλο που θα ανακοινωθεί στα τέλη Ιουνίου θα είναι προς πώληση στις αρχές Σεπτεμβρίου και οι υπεύθυνοι ελπίζουν πως με αυτήν την κίνηση θα κερδίσουν περισσότερους πελάτες. Οι επιστημονικοί αναλυτές θεωρούν πως θα είναι κάτι ξεχωριστό και κάτι καινούργιο στις αγορές.

Επιμέλεια
Βαδράτσικας Χρήστος


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου