AK Therapies - Θεραπευτικό Μασάζ

Editors Picks

Παρασκευή 17 Οκτωβρίου 2014

Οι Τζιχαντιστές απείλησαν τους υπεύθυνους του Twitter (Βίντεο)


Κάθε τεχνολογική καινοτομία έχει δύο πτυχές, μια καλή και μια κακή πτυχή. Το Twitter έχει πάρα πολλές καλές πλευρές αλλά πολλές φορές έχει χρησιμοποιηθεί από φονταμενταλιστές για να εξαπλώσουν τις ιδέες τους και τα μηνύματα τους.
Το Twitter έχει ήδη λάβει τα μέτρα του για τέτοιους λογαριασμούς που κρίνουν ως επικίνδυνες για την κοινωνία, αλλά το κόστος είναι πολύ υψηλές-απειλές θανάτου στους υπαλλήλους.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος Dick Costolo του Twitter παραδέχθηκε ότι η τρομοκρατική ομάδα του ισλαμικού κράτους (ISIS) απείλησε να σκοτώσει τους υπαλλήλους του, μετά τη διαγραφή των λογαριασμών στο δημοφιλές δίκτυο. Μιλώντας στη Vanity Fair αυτή την εβδομάδα, ο Costolo είπε ότι αφού το Twitter ξεκίνησε τη διαγραφή των λογαριασμών των μελών , αυτός και οι εργαζόμενοί του έλαβαν απειλητικές κλήσεις για την ζωή τους .

"Μετά την αναστολή των λογαριασμών (ISIS), μερικοί λαοί που είναι συνδεδεμένες με την τρομοκρατική οργάνωση που χρησιμοποιεί το Twitter δήλωσαν ότι πρέπει να δολοφονηθούν είπε Costolo.


Επιμέλεια
Βαδράτσικας Χρήστος


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου