AK Therapies - Θεραπευτικό Μασάζ

Editors Picks

Τετάρτη 15 Οκτωβρίου 2014

Ο Edward Snowden κατηγορεί την NSA για Βιομηχανική Κατασκοπεία


Η αντιπροσωπεία εθνικής ασφάλειας των ΗΠΑ (NSA) έφτιαξε ένα ευρύ φάσμα της λειτουργίας επιτήρησης σε όλο τον κόσμο τα οποία μπορείτε να μετρήσετε από διάφορα απόρρητα έγγραφα, που κυκλοφόρησε από την πρώην ανάδοχο της NSA Edward Snowden.

Αυτή η παράμετρος κόλαση λειτουργίας της NSA δεν επιτεύχθηκε από πράκτορες που εδρεύουν στις Ηνωμένες Πολιτείες, αλλά από μυστικούς πράκτορες που εργάζονταν σε ξένες εταιρίες με έδρα την Κίνα, τη Γερμανία και Νότια Κορέα για να διεισδύουν και να θίγουν ξένα δίκτυα και συσκευές, σύμφωνα με τα έγγραφα που αποκαλύπτει ο πρώην πράκτορας.
Η NSA έχει χρησιμοποιούσε την τακτική «φυσική ανατροπή»-δηλαδή, φυτευτούς μυστικούς πράκτορες στα γερμανικές, κινέζικες εταιρίες, της Νότιας Κορέας και ακόμη και Αμερικανικές επιχειρήσεις. Το έγγραφο περιγράφει τις λεπτομέρειες σχετικά με διάφορες δραστηριότητες του τομέα που αφορούν σε επιθέσεις υπολογιστών σε δίκτυα-πληροφορίες που κατέχει η NSA τον λεγόμενο "πυρήνα μυστικά" σε ένα σύστημα με την κωδική ονομασία φρουρός αετός. Το έγγραφο χρονολογείται από το 2004.

Επιμέλεια
Βαδράτσικας Χρήστος


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου