AK Therapies - Θεραπευτικό Μασάζ

Editors Picks

Τρίτη 7 Οκτωβρίου 2014

Το Fifa 15 διαθέσιμο για έξυπνα κινητά-Σχετικό Βίντεο


Από το 2012 και μετά, η ΕΑ δείχνει αποφασισμένη να μετατρέψει τα "ποδοσφαιράκια" σε "εξομοιωτές ποδοσφαίρου". Η αρχή έγινε με το FIFA 12 και την Impact Engine, με την οποία η ΕΑ φιλοδοξούσε να προσδώσει περισσότερη ελευθερία και ρεαλισμό στο παιχνίδι.
Παράλληλα άρχισε να χώνει με το φτυάρι διάφορες επιλογές παιχνιδιού, με πιο δημοφιλείς τα διαδικτυακά πρωταθλήματα που ακούνε στο όνομα Seasons και - φυσικά - το Ultimate Team, στο οποίο καλούμαστε να διαχειριστούμε μια αρχικά ανύπαρκτη ομάδα εντός κι εκτός γηπέδου με σκοπό να την οδηγήσουμε στα μεγάλα διαδικτυακά σαλόνια. Με το συγκεκριμένο υποπαιχνίδι, η ΕΑ κατάφερε να βάλει και τις αλλαγές στο κόλπο.
Λίγο πριν διατεθεί στην αγορά το FIFA 15 για PC, PlayStation 4 και Xbox One, η EA ανακοίνωσε τη διάθεση του FIFA 15 Ultimate Team για Android και iOS συσκευές.

Το νέο FIFA 15 για mobile συσκευές έρχεται βελτιωμένο με καλύτερα γραφικά και αναβαθμισμένο χειρισμό που θυμιζεί αναλογικό χειριστήριο, ενώ είναι βελτιστοποιημένο για χρήση σε tablets.

Όσον αφορά την εμπειρία παιχνιδιού, στην επίθεση υπάρχει πλουραρισμός κινήσεων, ενώ στην άμυνα υπάρχει καλύτερο χειρισμός παικτών για βελτιωμένη αμυντική λειτουργία της ομάδας.

Το FIFA 15 Ultimate Team είναι δωρεάν για Android και iOS συσκευές, ενώ αρκετά στοιχεία είναι επί πληρωμή, μέσω του συστήματος πόντων FIFA points της EA.








Features - FIFA 15


-Εκτέλεσε σουτ με το touch pad. Έλεγξε με ακρίβεια τα σουτ σου μέσω του touch pad.
-Πάσες μέσω της οθόνης αφής. Ένας έξυπνος και δημιουργικός τρόπος παιχνιδιού για ακρίβεια και άνεση παιχνιδιού.
-Έλεγχος των στημένων φάσεων μέσω της οθόνης αφής. Χρησιμοποίησε τα δάχτυλα σου για να δώσεις φάλτσο στη μπάλα και να τη στείλεις στα δίχτυα.
-Βραβευμένο παιχνίδι. Αυθεντικό εύχρηστο και έξυπνο παιχνίδι που περιλαμβάνει ακριβή μοντέλα των παικτών, γραφικά και σχεδιασμό σε High Definition.
-Απόλυτη αυθεντικότητα. Συμμετοχή σε περισσότερες από 500 επίσημες ομάδες, σε αγώνες 11 εναντίον 11 σε γήπεδα από ολόκληρο τον κόσμο.
-Career Mode. Παίξε ή γίνε μάνατζερ για να κερδίσεις δόξα. Παίξε ως πραγματικός παίκτης ή δημιούργησε το δικό σου χαρακτήρα. Διαχειρίσου τα πάντα ως μάνατζερ και "χτίσε" μια καριέρα που διαρκεί 15 σεζόν.

Περιλαμβάνονται χαρακτηριστικά, όπως: αυθεντικά τουρνουά, σύστημα διαχείρισης ομάδας για σύγκριση ποδοσφαιριστών και πίνακες κατάταξης φίλων.
-Be A Pro. Δημιούργησε τον δικό σου χαρακτήρα μέσα στο παιχνίδι και γίνε ο επόμενος ποδοσφαιρικός θρύλος. Χτίσε τη φήμη σου και εξέλιξε τις ικανότητές σου για να αγωνιστείς με την αγαπημένη σου ομάδα.
-Tournament Mode. Συμμετοχή σε περισσότερα από 50 πραγματικά τουρνουά σε ολόκληρο το κόσμο. Παίξε με ή εναντίον φίλων σε πρωταθλήματα, όπως η Bundesliga.
-Training Mode. Μάθε να χειρίζεσαι τις οθόνες αφής, κάνε εξάσκηση στις στημένες φάσεις και μάθε τις κινήσεις πριν ξεκινήσεις τον αγώνα.



Επιμέλεια

Βαδράτσικας Χρήστος







0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου