AK Therapies - Θεραπευτικό Μασάζ

Editors Picks

Δευτέρα 6 Οκτωβρίου 2014

Το remake του Grim Fandango έρχεται και σε PC, Mac και Linux


Όπως ενημέρωσε το κοινό, μέσω μηνύματος στο λογαριασμό της στο Twitter, η Double Fine, η επερχόμενη επανέκδοση του κλασσικού adventure Grim Fandango πρόκειται να διατεθεί και σε PC, Mac και Linux.
Η ανακοίνωση της remastered αυτής έκδοσης του παιχνιδιού, έγινε στα πλαίσια της παρουσίασης της Sony, στην E3 2014, όπου είχε γίνει γνωστό πως το παιχνίδι θα γινόταν διαθέσιμο στις δύο κονσόλες τις ιαπωνικής εταιρίας, τα PS4 και PS Vita.
Το Grim Fandango είναι ένα γραφικό adventure για τον υπολογιστή που έχει εκδοθεί από την LucasArts το 1998.
Ο τίτλος προέρχεται από μια σειρά λυπητερών ποιημάτων που διαβάζονται από έναν χαρακτήρα κατά την διάρκεια του παιχνιδιού. Αποτελεί το πρώτο adventure από την LucasArts που χρησιμοποιεί τρισδιάστατα γραφικά, μιας και τρέχει στην GrimE μηχανή.
Το Grim Fandango υμνήθηκε από τους κριτικούς και τους θαυμαστές των παιχνιδιών περιπέτειας ως ένα από τα καλύτερα παιχνίδια του είδους, αλλά και γενικά των ηλεκτρονικών παιχνιδιών. Δεν αποτέλεσε, όμως, εμπορική και οικονομική επιτυχία.
Το παιχνίδι είναι τοποθετημένο στην μετέπειτα ζωή των Αζτέκων. Χαρτογραφεί το τετράχρονο ταξίδι που κάνει κάθε ψυχή διασχίζοντας την χώρα των νεκρών για να φτάσει τελικά στον τελικό προορισμό, την Μικτλάν, τον κάτω κόσμο των Αζτέκων.
Ο πρωταγωνιστής του παιχνιδιού είναι ο σκελετός Manny Calavera.
Ο Manny δουλεύει ως ένας από τους θεριστές ψυχών, δηλαδή ως ένας ταξιδιωτικός πράκτορας που παίρνει τις ψυχές από τον επάνω κόσμο, και τις μεταφέρει στον κόσμο των νεκρών.






0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου