AK Therapies - Θεραπευτικό Μασάζ

Editors Picks

Τετάρτη 15 Οκτωβρίου 2014

Το DROPBOX φαίνεται ότι έχει δεχτεί επίθεση από Χάκερς


Οι Χρήστες του Διαδικτύου έχουν αντιμετωπίσει αρκετές παραβιάσεις της ιδιωτικής τους ζωής τους τελευταίους δύο μήνες. Υψηλά στη λίστα είναι το Fappening, το Snappening και τώρα τελευταία η παραβίασης της ιδιωτικής ζωής στο Dropbox που έχει αποκτήσει την προσοχή όλων μας σε όλο τον κόσμο.
Το Dropbox, μια υπηρεσία δημοφιλής , φαίνεται να έχει παραβιαστεί από μια ομάδα χάκερ. Δεν είναι ακόμη σαφές τα στοιχεία των λογαριασμών. Ωστόσο, η ομάδα ισχυρίζεται ότι έχουν πρόσβαση σε αρχεία πάνω από 7 εκατομμύρια μεμονωμένους λογαριασμούς και απειλούν να απελευθερώσουν φωτογραφίες χρηστών, βίντεο και άλλα αρχεία.
Ένα αρχείο που εμφανίστηκαν στο Reddit σήμερα περιλαμβάνει συνδέσεις σε αρχεία που περιέχουν εκατοντάδες ονόματα χρηστών και κωδικούς πρόσβασης για λογαριασμούς του Dropbox σε μορφή απλού κειμένου.
Το DROPBOX αρνείται ότι δέχτηκε επίθεση
Ωστόσο, το Dropbox έχει αρνηθεί ότι έχει παραβιαστεί , λέγοντας ότι στους τους κωδικούς πρόσβασης που είχαν κλαπεί προφανώς από τρίτες υπηρεσίες που οι χρήστες επιτρέπουν πρόσβαση στους λογαριασμούς τους. Σε δήλωσή του υπεύθυνοι του Dropbox δήλωσαν τα εξής:
Αυτά τα ονόματα χρηστών και κωδικοί πρόσβασης ήταν κλαπεί από άλλες υπηρεσίες και δυστυχώς χρησιμοποιείται στις προσπάθειες να συνδεθούν στο Dropbox και στους λογαριασμούς των χρηστών. Σημαίνει ότι προηγουμένως είχαν εντοπίσει αυτές τις επιθέσεις και η συντριπτική πλειοψηφία από τους κωδικούς πρόσβασης που δημοσιεύτηκε έχουν λήξει αρκετό καιρό τώρα.

Επιμέλεια
Βαδράτσικας Χρήστος


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου