AK Therapies - Θεραπευτικό Μασάζ

Editors Picks

Τρίτη 19 Αυγούστου 2014

Δείτε εκρήξεις λάμψης από τον Δία και την Αφροδίτη σήμερα τα ξημερώματα (σχετικό Video)


Μετά από την πιό στενή κλίση πλανητών του 2014 στις 18 Αυγούστου, η Αφροδίτη και Δίας λάμπουν ακόμα αρκετά κοντά στο θόλο του ουρανού πριν από την ανατολή.
Σε έναν σαφή, σκοτεινό ουρανό, η συστάδα κυψελών είναι ορατή ως εξασθενημένο ίχνος φωτός ακόμα και στο γυμνό μάτι. Και αυτή η θαυμάσια συστάδα αστεριών εκρήγνυται σε μια σειρά σπινθηρίσματος αστεριών είναι ορατά μέσω των συνηθισμένων διοπτρών. Επειδή Δίας και η κυψέλη κάθονται κοντά στο έντονο φως της αυγής αμέσως, δεν είναι δύσκολο να επισημανθεί η κυψέλη στις 20 Αυγούστου.

Η ορατότητα δεν θα είναι εύκολη στο σημείο παρά μόνο στις 20 Αυγούστου, επειδή ο πλανήτης και η συστάδα είναι έτσι κοντά στην ανατολή. Και ο πλανήτης Δίας και η συστάδα κυψελών θα αναρριχηθούν μακρυά από την πυράκτωση της αυγής κατά τη διάρκεια των επόμενων μερικών εβδομάδων, εντούτοις. Γύρω την 1 Σεπτεμβρίου, στα μέσο-βόρεια γεωγραφικά πλάτη, ο Δίας και η κυψέλη θα αυξηθούν στην ανατολή για μια ώρα πριν από το πρώτο φως της αυγής (δύο και μισές ώρες πριν από την ανατολή).

Το καλύτερο όλων, ο Δίας και η κυψέλη θα παραμείνουν στο ίδιο οφθαλμικό οπτικό πεδίο μέχρι τα μέσα Σεπτεμβρίου.




Επιμέλεια 
Βαδράτσικας Χρήστος


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου