AK Therapies - Θεραπευτικό Μασάζ

Editors Picks

Πέμπτη 21 Αυγούστου 2014

Τρίγωνο μεταξύ, Σελήνης,Αφροδίτη,Δία σήμερα τα ξημερώματα (22-08-2014-Βίντεο)


Πριν από την ανατολή δείτε στις 22 Αυγούστου τη θαυμάσια ουράνια έλξη στον ανατολικό ουρανό. Ψάξτε τους τρεις φωτεινότερους πλανήτες της νύχτας - το φεγγάρι, η Αφροδίτη και τον Δία - για να έχετε μια πανέμορφη αυγή πρωινού.


Αυτοί οι κόσμοι - το φεγγάρι, η Αφροδίτη και ο Δίας - λάμπουν με την απεικόνιση του φωτός του ήλιου. Δεν είναι όπως τα λαμπιρίζοντα αστέρια, τα οποία λάμπουν από το φως τους.Επ'ευκαιρία εάν σηκώνεστε πριν από την αυγή και έχετε τις διόπτρες, μπορείτε να είστε σε θέση να επισημάνετε τη συστάδα αστεριών κυψελών στον ίδιο διοφθαλμικό τομέα με Δία. Δοκιμάστε την τύχη σας περίπου 90 λεπτά πριν από την ανατολή.

Δίας ο 5ος πλανήτης από τον ήλιο, τάξεις ως μεγαλύτερο και πιό ογκώδη πλανήτη του ηλιακού συστήματος. Αυτός ο γιγαντιαίος κόσμος είναι περίπου 318 φορές πιό ογκώδεις από τη γη . Ακτίνες αυτών των πλανητών πάντα είναι λαμπρές στον ουρανό μας επειδή η κάλυψη σύννεφων σε αυτόν τον τεράστιο πλανήτη απεικονίζει αποτελεσματικά το φως του ήλιου.

Η Αφροδίτη, ο 2ος πλανήτης από τον ήλιο, αποκαλείται μερικές φορές «πλανήτη αδελφός μας» επειδή αυτός ο κόσμος είναι σχεδόν ο ίδιος με τη γη στη μάζα και το μέγεθος. Η Αφροδίτη έχει περίπου 0.82 η μάζα και 0.86 τον όγκο της γης πλανητών μας. Αντίθετα από τη γη, εντούτοις, η Αφροδίτη καλύπτεται εντελώς από τα σύννεφα, καθιστώντας αυτόν τον πολύ αντανακλαστικό, κοντινό κόσμο ιδιαίτερα λαμπρό στο γήινο ουρανό.

Δείτε στον όμορφο ουρανό να παρουσιάζεται πριν από την ανατολή στις 22 Αυγούστου, δεδομένου ότι το εξασθενίζοντας ημισεληνοειδές φεγγάρι καθοδηγεί το μάτι σας στους φωτεινότερους και δεύτερος-φωτεινότερους πλανήτες του ουρανού: Αφροδίτη και Δίας


 
Επιμέλεια
Βαδράτσικας Χρήστος


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου