AK Therapies - Θεραπευτικό Μασάζ

Editors Picks

Πέμπτη 21 Αυγούστου 2014

Πρόβλεψη τροφικής δηλητηρίασης μέσω Twitter


Στις 15η Μαΐου 2013, υπήρξε δείπνο μεταξύ των περιοδικών του Σικάγου. Ένας συντάκτης κατά την διάρκεια του δείπνου έγραψε στο Twitter του το εξής:

«αυτό που δεν μπορεί να σκοτώσει εσάς, σας καθιστά ισχυρότερους,» προφανώς δεν είχε ποτέ την τροφική δηλητηρίαση από ένα λιβανέζικο εστιατόριο.
Τέτοια μηνύματα πειραχτηριών παρακολουθούνται τώρα από το τμήμα του Σικάγου που αφορά την δημόσια υγεία. Τα τιτιβίσματα αποσπούν μια απάντηση από τους εργαζομένους αντιπροσωπειών υγείας που συνδέουν τους με μια μορφή καταγγελίας που θα βοηθήσει να προσδιορίσει τα συμπτώματα.
Κατά τη διάρκεια ενός χρόνου και δέκα μηνών , τα μέλη προσωπικού στην αντιπροσωπεία υγείας αποκρίθηκαν σε 270 τιτιβίσματα για τη «τροφική δηλητηρίαση. Με βάση εκείνα τα τιτιβίσματα, 193 καταγγελίες αρχειοθετήθηκαν και 133 εστιατόρια στην πόλη επιθεωρήθηκαν. Είκοσι είχαν υγειονομικές παραβάσεις και τα άλλα 33 αναγκάστηκαν να επιθεωρηθούν. Αυτός είναι σύμφωνα με μια μελέτη στην εβδομαδιαία έκθεση για τη νοσηρότητα.
Πολλά θύματα τροφικής δηλητηρίασης δεν επιδιώκουν την επεξεργασία απόκρισης στην υπηρεσία, αλλά ακόμα παραπονιούνται στους φίλους τους,. Τέτοια κοινωνική επιτήρηση μέσων θα μπορούσε να βοηθήσει να βάλει ένα τέλος στις εκδηλώσεις τροφικών ασθενειών.

Επιμέλεια
Βαδράτσικας Χρήστος


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου