AK Therapies - Θεραπευτικό Μασάζ

Editors Picks

Τετάρτη 27 Αυγούστου 2014

Πώς να ενεργοποιήσετε ένα προϊόν της Microsoft


Πρέπει να καλέσετε ένα κέντρο ενεργοποίησης προϊόντων της Microsoft για να ενεργοποιήσετε ένα προϊόν της Microsoft;

Δεν χρειάζεται να καλέσετε ένα κέντρο ενεργοποίησης προϊόντων της Microsoft για να ενεργοποιήσετε ένα προϊόν της Microsoft. Ο Οδηγός ενεργοποίησης προϊόντος του προϊόντος μπορεί να σας καθοδηγήσει στη διαδικασία ενεργοποίησης ηλεκτρονικά. Εάν δεν έχετε μια σύνδεση στο Internet ή εάν αντιμετωπίζετε ένα σφάλμα, ίσως χρειαστεί να καλέσετε ένα κέντρο ενεργοποίησης προϊόντων της Microsoft για να ενεργοποιήσετε το προϊόν.

Πρέπει να εντοπίσετε το σωστό Τηλεφωνικός αριθμός κλήσης;

Υπάρχουν πολλά κέντρα ενεργοποίησης προϊόντων σε όλο τον κόσμο. Το σωστό τηλέφωνο είναι βάσει του προϊόντος και τη θέση σας. Αυτό το άρθρο περιγράφει τον τρόπο για να βρείτε έναν αριθμό τηλεφώνου για ένα κέντρο ενεργοποίησης προϊόντων.

Προτεινόμενη αντιμετώπιση

Υπάρχουν πολλά κέντρα ενεργοποίησης προϊόντων σε όλο τον κόσμο. Το σωστό τηλέφωνο είναι βάσει του προϊόντος και τη θέση σας. Για να βρείτε τον κατάλληλο αριθμό τηλεφώνου Κέντρο ενεργοποίησης προϊόντων για τη θέση σας, εκτελέστε τον "Οδηγό ενεργοποίησης προϊόντος" και, στη συνέχεια, επιλέξτε την επιλογή για ενεργοποίηση μέσω τηλεφώνου. Για να γίνει αυτό, επιλέξτε το προϊόν που προσπαθείτε να ενεργοποιήσετε από το αναπτυσσόμενο μενού Επιλέξτε έκδοση προϊόντος:παραπάνω, ανάλογα με το εάν το προϊόν είναι ένα λειτουργικό σύστημα ή ένα πρόγραμμα. Στη συνέχεια, ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα για το συγκεκριμένο προϊόν.

Windows 8.1 και στα Windows 8

Για να ξεκινήσετε τον "Οδηγό ενεργοποίησης προϊόντος", ακολουθήστε τα εξής βήματα:
  1. Στην οθόνη έναρξης, σκουπίδια στο από τη δεξιά πλευρά ή τοποθετήστε το δείκτη του ποντικιού στην επάνω δεξιά γωνία της οθόνης για να εμφανίσετε το μενού charms.
  2. Χτυπήστε ή κάντε κλικ στο κουμπί του charm Ρυθμίσεις .
  3. Χτυπήστε ή κάντε κλικ στο κουμπί Αλλαγή ρυθμίσεων του Υπολογιστή.
  4. Χτυπήστε ή κάντε κλικ στο κουμπί Ενεργοποίηση των Windows.
  5. Εάν ο υπολογιστής σας δεν είναι ενεργοποιημένη, ρυθμίσεις του Υπολογιστή σας παρέχει οδηγίες που έχουν προσαρμοστεί για το σφάλμα ενεργοποίησης. Εάν η τηλεφωνική υποστήριξη μπορεί να παράσχει βοήθεια για το σφάλμα, χτυπήστε ή κάντε κλικ στην κατάλληλη σύνδεση, η οποία ενδέχεται να μοιάζει με ένα από τα εξής:
    • Ενεργοποίηση
    • Ενεργοποίηση μέσω τηλεφώνου
    • Επικοινωνήστε με την υποστήριξη πελατών για βοήθεια




0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου