AK Therapies - Θεραπευτικό Μασάζ

Editors Picks

Τετάρτη 27 Αυγούστου 2014

Κατεβάστε δωρεάν τα Linux Ubuntu 14.04 LTS (Trusty Tahr)


Το Ubuntu είναι ένα ελεύθερο, ανοικτού κώδικα λειτουργικό σύστημα βασισμένο στο Linux, που έχοντας ως σημείο εκκίνησης την ευρύτητα του Debian προσθέτει συχνή κυκλοφορία νέων εκδόσεων (κάθε έξι μήνες), με εστίαση στην ευχρηστία και τη χρηστικότητα.
Το Ubuntu περιλαμβάνει την πιο πρόσφατη έκδοση του Gnome καθώς και μια συλλογή λογισμικού για server και εφαρμογές γραφείου προσφέροντας μια άνετη και πλούσια αίσθηση χρήσης με ένα μόνο CD εγκατάστασης.

Η ομάδα του Ubuntu ανακοίνωσε την κυκλοφορία της πέμπτης έκδοσης LTS, Ubuntu 14.04 LTS για Desktop, Server, Cloud, καθώς και για κινητά και tablets.
Με την κωδική ονομασία "Trusty Tahr", η 14.04 συνεχίζει την παράδοση του Ubuntu, φέρνοντας στους υπολογιστές μας τις νεότερες και τις καλύτερες τεχνολογίες ανοιχτού κώδικα, μέσα σε μία διανομή Linux υψηλής ποιότητας με ευκολία στη χρήση, με διορθωμένα bugs και νέα στοιχεία.
Μαζί με το Ubuntu 14.04 LTS, κυκλοφόρησαν επίσης και τα επίσημα παράγωγά του: Kubuntu, Edubuntu, Xubuntu, Lubuntu, Ubuntu GNOME, Ubuntu Studio και Ubuntu Kylin.
Σημαντικό είναι το γεγονός πως το Ubuntu 14.04 ως έκδοση LTS θα υποστηρίζεται για 5 χρόνια (Desktop & Server), όπως επίσης και οι παράγωγες διανομές Edubuntu και Kubuntu. Τα υπόλοιπα επίσημα παράγωγα θα υποστηρίζονται για 3 χρόνια.



Μπορείτε να τα κατεβάστε δωρεάν από τον παρακάτω σύνδεσμο

http://www.cyberciti.biz/linux-news/download-ubuntu-14-4-cd-dvd-iso-images/


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου