AK Therapies - Θεραπευτικό Μασάζ

Editors Picks

Παρασκευή 29 Αυγούστου 2014

Κατεβάστε δωρεάν τον SMPlayer


Ο SMPlayer είναι ένας δωρεάν media player για Windows και Linux με ενσωματωμένους κωδικοποιητές που μπορεί να παίξει σχεδόν σε όλες τις μορφές βίντεο και ήχου.
Δεν χρειάζεται εξωτερικούς κωδικοποιητές. Μόλις εγκαταστήσετε το SMPlayer και θα είστε σε θέση να παίξουν όλες οι μορφές, χωρίς την ταλαιπωρία να βρείτε και να εγκαταστήσετε το codec pack.

Ένα από τα πιο ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά της SMPlayer: θυμάται τις ρυθμίσεις όλων των αρχείων που μπορείτε να παίξετε. Έτσι, μπορείτε να αρχίσετε να παρακολουθήσετε μια ταινία, από το σημείο που την αφήσατε. μην ανησυχείτε, όταν ανοίξετε αυτή την ταινία ξανά θα επαναληφθεί στο ίδιο σημείο που το άφησαν, και με τις ίδιες ρυθμίσεις: ήχο κομμάτι, υπότιτλους, ένταση.

SMPlayer είναι μια γραφική διεπαφή χρήστη (GUI) για το βραβευμένο MPlayer, το οποίο έχει τη δυνατότητα να αναπαράγει σχεδόν όλες τις γνωστές μορφές βίντεο και ήχου. Αλλά εκτός από το ότι παρέχει πρόσβαση, για τις πιο κοινές και χρήσιμες επιλογές του MPlayer, ο SMPlayer προσθέτει άλλα ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά όπως τη δυνατότητα να παίξετε βίντεο από το Youtube ή κατέβασμα των υποτίτλων.
Μπορείτε να κατεβάστε το λογισμικό από τον παρακάτω σύνδεσμο


Επιμέλεια

Βαδράτσικας Χρήστος

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου