AK Therapies - Θεραπευτικό Μασάζ

Editors Picks

Πέμπτη 21 Αυγούστου 2014

Λογισμικό Linux Ubuntu και σε tablets


Το όραμα για το Ubuntu είναι απλό και όμως τόσο μεγαλεπήβολο όσο η μάχη που δίνεται σήμερα μεταξύ των μεγαλύτερων εταιρειών τεχνολογίας στον κόσμο. Για να καταλάβετε ακριβώς που θέλει να δει το Ubuntu ο δημιουργός του.



Στην πραγματικότητα το Ubuntu θέλει να τα βάλει με την Apple, την Microsoft και το Google που ήδη σχεδιάζουν και υλοποιούν αυτό το όραμα. Πολλές και διαφορετικές συσκευές με το ίδιο λειτουργικό να χρησιμοποιούν το cloud για την αποθήκευση δεδομένων και το internet για ό,τι χρειαστούν άμεσα, όπως εφαρμογές και πληροφορίες. Αν καταφέρει το Ubuntu να σταθεί ανάμεσα σε αυτούς τους γίγαντες με τόσα μετρητά και ήδη εδραιωμένες πλατφόρμες μένει να το δούμε. Είναι ευχάριστο όμως ότι μια open source προσπάθεια βλέπει τόσο μακρυά.

Στην μακρινή Αυστραλία λοιπόν μια εταιρία με το όνομα Vixtel είναι έτοιμη να παρουσιάσει μια μοναδική ταμπλέτα 10.1 ιντσών!
Η μοναδικότητά της οφείλεται στο γεγονός ότι διαθέτει δύο λειτουργικά συστήματα, στην προκειμένη περίπτωση Android και Ubuntu Linux.

Πολλά χαρακτηριστικά δεν έχουν γίνει γνωστά, εκτός από το ότι η οθόνη θα έχει υψηλή ανάλυση, τετραπύρηνο επεξεργαστή, 2GB RAM και 64GB εσωτερική μνήμη.


Επιμέλεια
Βαδράτσικας Χρήστος


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου