AK Therapies - Θεραπευτικό Μασάζ

Editors Picks

Τετάρτη 27 Αυγούστου 2014

Προς δωρεάν διάθεση τα LiNux Mint 17


Το Linux Mint είναι μια από τις πολλές διανομές Linux που κυκλοφορούν. Βασίζεται στη διανομή Ubuntu ή ,Debian testing αναλόγως την αντίστοιχη έκδοση, και δίνει έμφαση στη λειτουργικότητα, ώστε να παρέχεται καλύτερη υποστήριξη.
Αναπτύχθηκε για να είναι ιδιαίτερα φιλική προς τον χρήστη και ιδιαίτερα σε νέους χρήστες, είναι διανομή με επιφάνεια εργασίας (desktop) και μενού προγραμμάτων, αρκετά εργαλεία διαμόρφωσης, και δυνατότητα εγκατάστασης από το έχει περίπου τον ίδιο αριθμό χρηστών με το Ubuntu, από το όποιο φτιάχτηκε η πρώτη του έκδοση. Διατίθεται για κατέβασμα και σε ποικιλία προ-εγκαταστημένων περιβαλλόντων εργασίας

Η έκδοση η 17 θα έχει υποστήριξη μακράς διαρκείας LTS μέχρι το έτος 2016 και θα λαμβάνει αναβαθμίσεις ασφαλείας μέχρι το 2019. Αλλά αντί να βγαίνει μια εντελώς νέα έκδοση κάθε 6 μήνες οι επόμενες εκδόσεις 17, 17.1, 17.2 και 17.3 θα έχουν κοινή βάση.

Επίσης υπάρχει σημαντική αύξηση των επισκέψεων στους επίσημους σερβερς του mint με αποτέλεσμα να δυσκολευτούν να σηκώσουν το βάρος και να αναβαθμιστούν. Αυτό πιθανά να οφείλετε στο ότι μετά το τέλος των Windows XP πολλοί πρώην χρήστες στρέφωνται στο ελεύθερο λογισμικό και τα περισσότερα τεχνολογικά sites προτείνουν το mint σαν τον ποιο κατάλληλο αντικαταστάτη.

Κατεβάστε τα από εδώ:



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου