AK Therapies - Θεραπευτικό Μασάζ

Editors Picks

Δευτέρα 25 Αυγούστου 2014

Το κόκαλο που βρέθηκε στον Άρη δεν είναι παρά ένας βράχος ακόμα


Μια φωτογραφία από τον πλάνη Άρη από την ερευνητική αποστολή Curiossity της NASA προκάλεσε διαστρέβλωση στο διαδίκτυο στο Διαδίκτυο ότι το ρομπότ είχε βρεί ένα «κόκκαλο μηρών» στον κόκκινο πλανήτη. Αλλά μην βιάζεστε τόσο πολύ ότι βρέθηκε εξωγήινη ζωή
. Εκείνο το αποκαλούμενο κόκκαλο είναι ένας ξεπερασμένος Αριανός βράχος, NASA λέει.

Η διαστρέβλωση ξεκίνησε την Πέμπτη 21 Αυγούστου, όταν πάρθηκε η φώτο και ερμηνεύτηκε ως ένδειξη ότι βρέθηκε κόκκαλο από διάφορα μπλογκ που ασχολούνται με παραφυσικά φαινόμενα. κόκκαλο απαιτεί πρώτα εμφανισμένος σε ένα UFO blog και πάρθηκε γρήγορα από τις εξόδους μέσων.

Στην περιγραφή φωτογραφιών, οι ανώτεροι υπάλληλοι της NASA έγραψαν ότι ενώ «αυτός ο βράχος του Άρη μπορεί να μοιάζει με ένα κόκκαλο μηρών,» δεν είναι τα υπολείμματα ενός μυστήριου Αριανού. «Τα μέλη ομάδων επιστήμης αποστολής σκέφτονται η μορφή ότι της είναι πιθανώς γλυπτή από τη διάβρωση, είτε αέρας είτε ύδωρ. »

Το Curiossity έχει βρεί τα στοιχεία ότι ο Άρης ήταν μιά φορά μια κατοικήσιμη θέση στο αρχαίο παρελθόν, αλλά δεν υπάρχουν κανένα στοιχείο ότι υπήρχαν πλάσματα αρκετά μεγάλα να αφήσουν ένα κόκκαλο, για την ακρίβεια δεν μπορεί να υπήρχαν τέτοια πλάσματα.

«Εάν η ζωή υπεάρξε πάντα στον Άρη, οι επιστήμονες αναμένουν ότι θα ήταν μικρές απλές μορφές ζωής αποκαλούμενες μικρόβια,» ανώτεροι υπάλληλοι της NASA έγραψαν στην περιγραφή φωτογραφιών. «Ο Άρης πιθανός δεν είχε ποτέ αρκετό οξυγόνο στην ατμόσφαιρά του για να υποστηρίξει τους πιό σύνθετους οργανισμούς. Κατά συνέπεια, τα μεγάλα απολιθώματα δεν είναι πιθανά. «

Υπάρχει μια μακροχρόνια παράδοση να δει τις μορφές στους βράχους του Άρη που απεικονίζουν την πραγματικότητα σε πρόσωπα. Το φαινόμενο στο οποίο ο ανθρώπινος εγκέφαλος αντιλαμβάνεται αντιμετωπίζει, ζώα ή άλλες μορφές που δεν είναι πραγματικά εκεί είναι γνωστές ως pareidolia.

Το αντιλαμβάνεται κάποιος,επίσης όταν βλέπει μορφές σε σύννεφα ή πρόσωπα στο φεγγάρι.


Επιμέλεια
Βαδράτσικας Χρήστος




0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου