AK Therapies - Θεραπευτικό Μασάζ

Editors Picks

Τρίτη 22 Ιουλίου 2014

Η Microsoft έχει έτοιμα τα Windows 9 και τα Windows 10

Η Microsoft φαίνεται να ακούει τους χρήστες της και κάνει αλλαγές όσον αφορά στο επερχόμενο Windows 9 το οποίο έχει κωδική ονομασία «Threshold». Ουσιαστικά αυτό που θέλει να κάνει, σύμφωνα με πληροφορίες, είναι all in one. Το OS θα έχει τρία διαφορετικά modes: desktop, tablet και mobile και ανάλογα με το που έχετε εγκαταστήσει Windows 9, το OS θα κάνει boot το κατάλληλο mode.


Η Microsoft έχει πλέον ως στόχο να διαθέσει την πρώτη δοκιμαστική έκδοση των Windows 9 π μέσα στο τελευταίο τρίμηνο του 2014. Αυτή η προσέγγιση τοποθετεί την εμπορική κυκλοφορία τους αλλά μέσα στην άνοιξη του 2015. Έως τα τέλη Μαΐου δηλαδή.

Τέλος, πριν την κυκλοφορία των "Threshold", τα Windows 8.1 θα λάβουν μία ακόμη ενημέρωση το φθινόπωρο, οπότε και θα διατεθεί το Update 2 γι' αυτά, χωρίς όμως ιδιαίτερα σημαντικές αλλαγές.

Αλλά πέρα από τα Windows 9 φαίνεται ότι η Microsoft έχει τα Windows 10, ωστόσο, αναμένονται πάρα πολλές αλλαγές, με κυριότερη ίσως τον προσανατολισμό του όλου λειτουργικού προς το «cloud». Πιθανό είναι να μιλάμε για το πρώτο cloud-based λειτουργικό που θα επιτρέπει πρόσβαση στον προσωπικό υπολογιστή του καθενός από κάθε υπολογιστικό σύστημα, με την προϋπόθεση φυσικά να υπάρχει σύνδεση στο διαδίκτυο. 




Επιμέλεια
Βαδράτσικας Χρήστος



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου