AK Therapies - Θεραπευτικό Μασάζ

Editors Picks

Τετάρτη 16 Ιουλίου 2014

Το νησί της Σαντορίνης σε εφαρμογή των Windows 8


Το νησί της Σαντορίνης εκτός από Τουριστικό προορισμό για το καλοκαίρι, μπήκε στην εποχή της τεχνολογίας και μπορείτε να βρείτε διάφορες πληροφορίες στο app-store των WINDOWS 8, με την ονομασία Glimpses of Santorini.

Η εφαρμογή θεωρείται από τις καλύτερες. Η ιδέα ξεκίνησε από ένα φωτογράφο, συγγραφέα και έναν προγραμματιστή που είχαν την ιδέα να δώσουν πληροφορίες για το μαγευτικό νησί της Σαντορίνης. Η κεντρική ιδέα είναι να σας πουν την ιστορία του νησιού με μαγευτικές εικόνες και γραπτού κειμένου γι αυτούς που δεν είναι γνώστες της Ελληνικής γλώσσας.
Αναφέρεται σε κάθε περιοχή της Σαντορίνης και την ιστορικότητα της., με αναφορές στην αρχιτεκτονική και τι αξίζει να δείτε στην κάθε περιοχή του νησιού.
Επίσης αναφέρετε στις παραλίες του νησιού, σε ποια περιοχή βρίσκονται με λεπτομερή περιγραφή καθώς επίσης και φωτογραφικό υλικό.
Επίσης σκοπός της εφαρμογής δεν είναι μόνο για τους Τουρίστες που βρίσκονται στο νησί , αλλά διευκολύνει και αυτούς που θέλουν να επισκεφτούν το νησί. Υπάρχει μια πλήρη λίστα με τα ξενοδοχεία και τους ξενώνες που υπάρχουν με πλήρης λεπτομέρειες καθώς επίσης και φωτογραφίες και τις τιμές του τόπου που θα επιλέξει να διαμείνει ένας Τουρίστας.

Την εφαρμογή θα την βρείτε στο Windows app-store


Επιμέλεια
Βαδράτσικας Χρήστος



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου