AK Therapies - Θεραπευτικό Μασάζ

Editors Picks

Πέμπτη 17 Ιουλίου 2014

Η Ηλεκτρικοί φορτιστές για τα Ηλεκτρονικά αμάξια είναι εδώ


Η Κομισιόν παρουσίασε τα σχέδιά της για την ανάπτυξη της ηλεκτροκίνησης στα κράτη μέλη της ΕΕ με την ενίσχυση των υποδομών ανεφοδιασμού, προτείνοντας έναν ελάχιστο αριθμό σταθμών φόρτισης ηλεκτρικών αυτοκινήτων μέχρι το 2020.
Στην Ελλάδα συγκεκριμένα, η Κομισιόν πρότεινε την εγκατάσταση 13.000 σημείων φόρτισης μέχρι το 2020.

Η Κομισιόν πρόσφατα παρουσίασε τα σχέδιά της για την ανάπτυξη της ηλεκτροκίνησης στα κράτη μέλη της ΕΕ με την ενίσχυση των υποδομών ανεφοδιασμού, προτείνοντας έναν ελάχιστο αριθμό σταθμών φόρτισης ηλεκτρικών αυτοκινήτων μέχρι το 2020. Στην Ελλάδα συγκεκριμένα, η Κομισιόν πρότεινε την εγκατάσταση 13.000 σημείων φόρτισης μέχρι το 2020.

Ο πρώτος σταθμός ταχείας φόρτισης ηλεκτρικών αυτοκινήτων εγκαταστάθηκε την Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου 2011 στην Ελλάδα, κάνοντας το πρώτο βήμα για την θέσπιση ενός εθνικού δικτύου μέχρι το 2020 βάσει σχετικής ευρωπαϊκής Οδηγίας.
O συγκεκριμένος ταχυφορτιστής που λειτουργεί πλέον στο κέντρο της Αθήνας, στο Polis Park της οδού Ριζάρη και Βασ. Κωνσταντίνου, εγκαταστάθηκε από την εταιρεία FORTISIS και θα είναι ενταγμένος στο δίκτυο ΦΟΡΤΙΖΩ.



Από τον Σεπτέμβριο 2011 η ΕΚΟ έχει εγκαταστήσει σε 3 ιδιόκτητα πρατήρια της σε Γλυφάδα, Κηφισιά και Μαρούσι, συστήματα διάθεσης ηλεκτρικής ενέργειας σε αυτοκινητιστές, σε συνεργασία με την εταιρία παροχής ηλεκτρικής ενέργειας ELPEDISON.
Μόλις ολοκληρωθεί το θεσμικό πλαίσιο και εγκριθούν οι κατάλληλες αδειοδοτήσεις, η ΕΚΟ, πρωτοπόρος και στην Ηλεκτροκίνηση, θα είναι έτοιμη να υποδεχτεί τους οδηγούς ηλεκτροκίνητων αυτοκινήτων.
Άλλωστε η ΕΚΟ, εδώ και τρία χρόνια είναι κύριος χορηγός του ΕΚΟ Mobility Rally! Πρόκειται για τον επίσημο αγώνα ηλεκτρικών και υβριδικών αυτοκινήτων τον οποίο η εταιρεία στηρίζει ενεργά σε συνεργασία με το Ελληνικό Ινστιτούτο Ηλεκτροκίνητου Οχήματος (ΕΛΙΝΗΟ). Ο αγώνας είναι ενταγμένος στις εκδηλώσεις της Διεθνούς Ομοσπονδίας Αυτοκινήτου (FIA).

Επιμέλεια
Βαδράτσικας Χρήστος




0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου